- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той заглежда други
Здравейте,много бих искала да чуя вашето мнение.Имах връзка с момче която продължи 10 месеца.. лятото се оставихме
и сега Септември си оправихме отношенията <3 Но забелязах нещо ,когато стоим и някое момиче мине покрай нас и той само и зяпа дупето или ако е с негови приятели и почват да коментират : Олее ,глейте тая ,само да ми падне -_-
И такива някви подобни
Май по-скоро е с теб защото му е скучно, докато му се иска да прави някои неща с друга.
Death is not the end, it is only the beginning
Прави тези коментари пред теб?! (То не че е по-различно да е зад теб) Честно-не знам какво правиш с този човек изобщо.Ама какво ли питам,детска му работа,главата му е в оная работа и иска разнообразие момчето.
![]()
Оставяй,докато не ти е завъртял някой номер и после да се чудиш откъде ти е дошло...
Няма момче, което да не заглежда задниците на момичетата. Друг въпрос е дали го прави тактично и възпитано или подсвирква след тях като каруцар.
^ Хората харесват различни части от женското тяло. Ама ти освен отчаян, си и твърде глупав, за да разбереш това.
Я не ми давай квалификации без да ме познаваш, и аз мога да кажа много неща по твой адрес, но няма, защото по-умният отстъпва, а пък и не те познавам!
Мога да разбера много неща, но стига да има логика, а в женското мислене логика не търси! Вярно е, че всеки човек има различна гледна точка и за всеки истината е различна, но е факт, че едно 80-90% от мъжете харесват да заглеждат задницата на жените, както и обичат да правят анален, също така много се кефят на лъскави коли и да гледат футбол или разни други спортни занимания! Е аз явно съм от останалите 10% и за това няма как да разбера какво им харесва на другите 90%, но естествено не ги съдя и не ги обиждам, само казвам че не мога да ги разбера! Поне съм откровен!![]()
Мъжете които не се заглеждат де наричат педали
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма кво да разбираш - всеки си харесва нещо си и си се дърви от него. Не знам за кво се правиш на интересен и говориш за логики и проценти и как, по дяволите, от задници и цици стигна до спорт и занимания за свободното време.
Към авторката: Ами гледай си и ти. Като си се завързала за оградата, не може да лаеш по колите ли?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво да ти кажа ... така ти се пада като се занимаваш с такива отрепки.
Ти се притеснявай, когато спре да се заглежда по жени, тогава не е добре!![]()
да, ако искаш да се разигравате, надцаквайки се и да паднеш на неговото отломчено ниво, дръж се и ти така
и не слушай другите, дето защитават поведението му, дали ще е пред теб или скрито е едно и също, не всички момчета са такива и това, че едно момче заглежда само неговото момиче, не го прави гей, прави го мъж
може да прецениш, дали си заслужава да се занимаваш с него и да поговорите относно това и съответно да си направиш изводи
Зарежи го. Такъв боклук е неспособен да оцени истинските неща в живота. В случая теб. Стига да не си направила някой гаф и да си го заслужила де.
Авторката, ти не се ли заглеждаш?