.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Angry Той заглежда други

Здравейте,много бих искала да чуя вашето мнение. Имах връзка с момче която продължи 10 месеца.. лятото се оставихме и сега Септември си оправихме отношенията <3 Но забелязах нещо ,когато стоим и някое момиче мине покрай нас и той само и зяпа дупето или ако е с негови приятели и почват да коментират : Олее ,глейте тая ,само да ми падне -_-
    И такива някви подобни

Супер фен Аватара на fanton1
    Май по-скоро е с теб защото му е скучно, докато му се иска да прави някои неща с друга.
    Death is not the end, it is only the beginning

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от MerryTi33 Виж мнението
    Здравейте,много бих искала да чуя вашето мнение. Имах връзка с момче която продължи 10 месеца.. лятото се оставихме и сега Септември си оправихме отношенията <3 Но забелязах нещо ,когато стоим и някое момиче мине покрай нас и той само и зяпа дупето или ако е с негови приятели и почват да коментират : Олее ,глейте тая ,само да ми падне -_-
    И такива някви подобни
    Прави тези коментари пред теб?! (То не че е по-различно да е зад теб ) Честно-не знам какво правиш с този човек изобщо.Ама какво ли питам,детска му работа,главата му е в оная работа и иска разнообразие момчето.
    Оставяй,докато не ти е завъртял някой номер и после да се чудиш откъде ти е дошло...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма момче, което да не заглежда задниците на момичетата. Друг въпрос е дали го прави тактично и възпитано или подсвирква след тях като каруцар.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Няма момче, което да не заглежда задниците на момичетата. Друг въпрос е дали го прави тактично и възпитано или подсвирква след тях като каруцар.
    +1
    Не е задължително да е отегчен от теб, камоли да иска нещо с някоя...

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Прави тези коментари пред теб?! (То не че е по-различно да е зад теб ) Честно-не знам какво правиш с този човек изобщо.Ама какво ли питам,детска му работа,главата му е в оная работа и иска разнообразие момчето.
    Оставяй,докато не ти е завъртял някой номер и после да се чудиш откъде ти е дошло...
    говорих и с мои приятели и те ми казват,че може би нарочно го прави ,защото лятото аз го оставих ?възможно ли е?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    говорих и с мои приятели и те ми казват,че може би нарочно го прави ,защото лятото аз го оставих ?възможно ли е?
    Съдейки точно по тази ситуация не. Всички момчета заглеждат момичетата, независимо дали са обвързани или не. Но за такива коментари определено трябва да му се скараш. Как ще говори така пред тебе.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Аз пък другаде ги заглеждам, не разбирам защо точно трябва да е в задника!???

Мега фен Аватара на tori
    ^ Хората харесват различни части от женското тяло. Ама ти освен отчаян, си и твърде глупав, за да разбереш това.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ^ Хората харесват различни части от женското тяло. Ама ти освен отчаян, си и твърде глупав, за да разбереш това.
    Я не ми давай квалификации без да ме познаваш, и аз мога да кажа много неща по твой адрес, но няма, защото по-умният отстъпва, а пък и не те познавам!
    Мога да разбера много неща, но стига да има логика, а в женското мислене логика не търси! Вярно е, че всеки човек има различна гледна точка и за всеки истината е различна, но е факт, че едно 80-90% от мъжете харесват да заглеждат задницата на жените, както и обичат да правят анален, също така много се кефят на лъскави коли и да гледат футбол или разни други спортни занимания! Е аз явно съм от останалите 10% и за това няма как да разбера какво им харесва на другите 90%, но естествено не ги съдя и не ги обиждам, само казвам че не мога да ги разбера! Поне съм откровен!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Мъжете които не се заглеждат де наричат педали
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Мъжете които не се заглеждат де наричат педали
    Аз пък си мисля, че педали са тези, които се заглеждат по индивиди от техният пол!

Мега фен Аватара на tori
    Няма кво да разбираш - всеки си харесва нещо си и си се дърви от него. Не знам за кво се правиш на интересен и говориш за логики и проценти и как, по дяволите, от задници и цици стигна до спорт и занимания за свободното време.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Няма кво да разбираш - всеки си харесва нещо си и си се дърви от него. Не знам за кво се правиш на интересен и говориш за логики и проценти и как, по дяволите, от задници и цици стигна до спорт и занимания за свободното време.
    Казвам каквото съм забелязал в повечето от мъжете, а на мен ми е безинтересно, не че спорта има нещо общо с другото, ама! Всеки си харесва каквото иска, но тук не говорим за отделни хора, а за една доста голяма част като процент!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Към авторката: Ами гледай си и ти. Като си се завързала за оградата, не може да лаеш по колите ли?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Какво да ти кажа ... така ти се пада като се занимаваш с такива отрепки.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Като си се завързала за оградата, не може да лаеш по колите ли?
    модератор сравни потребителка с кучка

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    модератор сравни потребителка с кучка
    Започвам да се притеснявам, че все ми ходиш по петите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Започвам да се притеснявам, че все ми ходиш по петите.
    ако бях котка, щях да ти мъркам в скута

И такива някви подобни
    Ми нормално е да се заглежда по другия пол, като е обвързан да не значи и, че има превръзка на очите или на устата!

Ти се притеснявай, когато спре да се заглежда по жени, тогава не е добре!

Мега фен Аватара на galaxy29
    Към авторката: Ами гледай си и ти. Като си се завързала за оградата, не може да лаеш по колите ли?
    да, ако искаш да се разигравате, надцаквайки се и да паднеш на неговото отломчено ниво, дръж се и ти така
    и не слушай другите, дето защитават поведението му, дали ще е пред теб или скрито е едно и също, не всички момчета са такива и това, че едно момче заглежда само неговото момиче, не го прави гей, прави го мъж
    може да прецениш, дали си заслужава да се занимаваш с него и да поговорите относно това и съответно да си направиш изводи

Зарежи го. Такъв боклук е неспособен да оцени истинските неща в живота. В случая теб. Стига да не си направила някой гаф и да си го заслужила де.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Авторката, ти не се ли заглеждаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си