лейди, уважавам те, защото си ми помагала, но от мненията ти по тази тема ми се гади и не само от твоите, даже се ядосах и разплаках хаха
нагло е да казваш, че всички са такива, защото не е така, може да са малко хората, които не са такива, но ги има
за "затова имаме очи..." ще кажа, очи може да имате, но не и нравствени ценности
относно "Друг е въпросът дали предприема нещо и как точно гледа. Ако е умен, няма да го хванеш." ще кажа, дори да не предприема нещо и обекта на зрението да е пожелан само с очи, мисли или думи, за мен пак е изневяра, има разлика между това да си навън и да се разминаваш с хора гледайки ги без да ги желаеш и с това да заглеждаш като пример, но не и между това, дали заглежда тайно или явно, и не, няма да е умен, ще е боклук и то от най-боклучавите
заради такива като вас, има хора, които не искат да се обвържат и не вярват в любовта и хора, които се опитват да преобразуват подобна гадна постъпка на гаджето си в нещо, което е морално, защото с такива съвети като вашите разнасяте токсини
Последно редактирано от galaxy29 : 11-04-2016 на 06:20