.
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Threaded View

Мега фен Аватара на galaxy29
    анархи, пишеш толкова смело и отворено, защото мнозинството е на това мнение и защото си подмазвач, поемаш накъдето и те поемат или каквото ти дадат да поемеш хаха, 99 % сигурна съм, че ако бяха с друга позиция и твоята щеше да е различна, а зад титлата "доктор", не винаги стои умен човек и въобще доктор в истинския смисъл, нито пък значи, че щом е добър в докторската си степен, е добър навсякъде другаде

ръсите си тъпотии и е доста нагло, че продължавате да преиначавате писаниците ми

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    тук също искам да се поправя, задрасквам си казаното в самоцитата, може да не значи точно това, тоест че като цяло харесва другото момиче повече, както ти си написал, но това не променя факта, че харесва нещо повече в друга, за мен твоят си човек трябва да е най и ако не е така, връзка не трябва да има, такива връзки са ми някак ужасни, пропити със самота, привличане може да има, но любовта е далече, скрита, недостижима, обвързани двама, примката ги притиска, душата им слята с другата да бъде не иска, телата им се сливат, душевността не е хомогенна, не е като да те изпълва със смисъл божествената му вена, пренасяща кръв към сърцето му, даваща ти сила възвишена
    конструирах си го по-хубаво:

несесещамзазаглавие

обвързани двама, примката ги притиска
    душата им слята с другата да бъде не иска
    телата им се сливат, душевността не е хомогенна
    не те изпълва със смисъл божествената му вена
    пренасяща кръв към сърцето му, даваща ти сила възвишена
    привличане има, но любовта от тях е далеч, скрита, недостижима
    обвързани двама, без да са най-хубавото един за друг
    на въжето мястото му не е тук
    пропито със самота, а не изваяно със страст
    мястото му не е там, около вас