.
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Threaded View

Счупване на долна челюст

Здравейте , разгледах доста теми с този проблем,но не с същото лечение , значи стана един бой и ми счупиха долната челюст (с кубинка в лицето) веднага след боя отидох до тоалетна и видях ,че между двата централни зъба има 5мм разстояние , а преди това нямах никакво.Стана ми ясно ,че е или счупена , или просто сцепена(това се надявах) ,оказа се че е счупена от въпросните два зъба почти доло до брадата, да не кажа даже до доло и хирурга ми предложи два варианта шина със заковаване за горната челюст или операция с плака със 6 винта(по които аз поемам разходите.)Та избрах втория вариант защото ми казаха ,че по-бързо ще се възстановя.Оперираха ме , та въпроса ми е някой който да е опериран по същия начин да ми каже след колко време можеше да се храни нормално , защото преди операцията ми казаха ,че до 1 седмица ще се оправ с втория метод, а някой от хирурзите ми намекнаха ,че и с този вид интервенция пак 1 месец ще ям със сламка , каквато е и процедурата със първия вариант ,който е безплатен , А моята струваше 1.800лв , та въпроса ми е ако времето за възстановяване е същото дали съм се прекарал ... Надявам се ,че не.
    Последно редактирано от Kraxzol : 10-26-2016 на 15:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си