- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с очите .
Здравейте, на 13 години съм и отскоро започнах да виждам паяжини когато съм на светло а на тъмно или като погледна към небето виждам хиляди малки светещи кръгчета които се променят и се движат хаотично.Та въпроса ми е възможно ли е това да е отлепване на ретината, защото четох че тези паяжинки ги виждат предимно старите хора.
Много стоене пред компютър, телефон, таблет ?..
Death is not the end, it is only the beginning
Ако те боли и главата, отиди на преглед не е излишно. Аз бях като теб в началото, след това почна да ми се размазва като чета, болеше ме и глава постоянно и не беше отлепяне на ретината, а просто ми трябваше диоптър :Д
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не, нямам болка в главата, но както каза fanton1 може ли да е от телефона, защото прекарвам много време на него.
Може да е, аз също сложих очила заради компютър и телефон, защото постоянно върша нещо на тях, върви и се консултирай с лекар ..