.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кафяво течение

Здравейте! Имам проблем и реших да се обърна към вас. От няколко дена имам жълтеникаво-кафяво течение. По принцип имам бяло течение. Нямам болки или сърбеж. Имам сериозен приятел - последният ни полов контакт беше на 2 септември, на следващия ден, 3-ти, ми дойде. Следващият ми цикъл трябваше да дойде на 12.10, но това не се случи. Пазим се, така че предполагам, че не би трябвало да съм бременна. Цикълът ми е по-дълъг от 28 дена, като в повечето случаи закъснява или подранява с ден-два от очакваното. Случвало ми се е и да ми закъснее даже и с две седмици. По принцип и теглото ми спрямо ръста е в долната граница ако има някакво значение. Също така в момента съм подложена на доста стрес. Имате ли някакви идеи? Смятам ако не ми дойде до седмица да отида на гинеколог. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    кафявите течения не би ли трябвало да са от някой друг отвор

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от VapR Виж мнението
    Цикълът ми е по-дълъг от 28 дена
    Ъм? Обърка се нещо.
    По темата: не чакай до другата седмица, ами ходи на гинеколог, щом ти закъснява толкова много. Може да е от смяната на климата, от стрес, какво ли не, въпросът е, че задължително трябва да се прегледаш. Кафявото течение до някъде е нормално след цикъл или по време на овулация. Не чакай, ходи на преглед, защото тук никой не може да ти каже какво точно ти има.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Обикновено цветните течения са показател за хормонални изменения,които от своя страна могат да бъдат предизвикани както от стрес,неправилно хранене,климатични промени,пътуване и др.,така и от по-сериозни проблеми.Отиди на гинеколог без да губиш време в притеснения.Колкото по-рано,толкова по-добре при всяко положение.

Голям фен Аватара на Liora
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Ъм? Обърка се нещо.
    Средната продължителност на мц е 28 дни, защо да се е объркала?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    28 дни след приключването на последния цикъл е нормално да ти дойде следващия, а самата продължителност на цикъла е от 5-7 дни.

anonymous990763
    Guest
    28 дни след приключването на последния цикъл е нормално да ти дойде следващия, а самата продължителност на цикъла е от 5-7 дни.
    Защо след приключването на последния цикъл? Не се ли брои от първия ден на цикъла?

Не цикълът е 28 дни, менструацията е 5-7. И моят съвет е да се консултираш с гинеколог, въпреки всичко никога не е излишно

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ъм? Обърка се нещо.
    Поне правете справки преди да пишете толкова категорично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си