- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кафяво течение
Здравейте! Имам проблем и реших да се обърна към вас. От няколко дена имам жълтеникаво-кафяво течение. По принцип имам бяло течение. Нямам болки или сърбеж. Имам сериозен приятел - последният ни полов контакт беше на 2 септември, на следващия ден, 3-ти, ми дойде. Следващият ми цикъл трябваше да дойде на 12.10, но това не се случи. Пазим се, така че предполагам, че не би трябвало да съм бременна. Цикълът ми е по-дълъг от 28 дена, като в повечето случаи закъснява или подранява с ден-два от очакваното. Случвало ми се е и да ми закъснее даже и с две седмици. По принцип и теглото ми спрямо ръста е в долната граница ако има някакво значение. Също така в момента съм подложена на доста стрес. Имате ли някакви идеи? Смятам ако не ми дойде до седмица да отида на гинеколог. Благодаря предварително.
кафявите течения не би ли трябвало да са от някой друг отвор
Ъм? Обърка се нещо.
По темата: не чакай до другата седмица, ами ходи на гинеколог, щом ти закъснява толкова много. Може да е от смяната на климата, от стрес, какво ли не, въпросът е, че задължително трябва да се прегледаш. Кафявото течение до някъде е нормално след цикъл или по време на овулация. Не чакай, ходи на преглед, защото тук никой не може да ти каже какво точно ти има.
Обикновено цветните течения са показател за хормонални изменения,които от своя страна могат да бъдат предизвикани както от стрес,неправилно хранене,климатични промени,пътуване и др.,така и от по-сериозни проблеми.Отиди на гинеколог без да губиш време в притеснения.Колкото по-рано,толкова по-добре при всяко положение.![]()
28 дни след приключването на последния цикъл е нормално да ти дойде следващия, а самата продължителност на цикъла е от 5-7 дни.![]()
Не цикълът е 28 дни, менструацията е 5-7.И моят съвет е да се консултираш с гинеколог, въпреки всичко никога не е излишно