Здравейте! На 14 години съм, момче. Както разбирате от заглавието.... От около 1 седмица забелязвам болки в сърцето или под сърцето, изобщо не знам дори къде го усещам ... Значи тренирам от година и половина ще стане скоро(дигане на тежести и домашни упражнения)... Нямах апсолютно никакви проблеми.. До сега... Значи по време на тренировката вече за 2-3 път усещам болка се едно ми пробиват игла в сърцето/под сърцето... Дори не мога да я опиша... Болката е точно от ляво.. Или е от сърцето, или малко под сърцето.. И като я почуствам веднъж.. И ми прецаква цялата тренировка.. Просто всеки път когато си натоваря коремът или мускулната област около сърцето и усещам забиване на игла буквално.. Не знам.. Дори си мисля, че е нещо сериозно като предизвестие за инфаркт.. Надявам се,че не е толкова на сериозно ... Чувал съм, че при растежът на децата, от време на време сърцата болят.. Но не знам вече какво да си мисля.. Болката е непоносима.. Моля ви кажете ми какво може да бъде и какво да правя... Знам, че трябва да ида да се прегледам на кардиолог.. Но възможно ли е да не е нещо опасно.. Просто известна болка, която ще отшуми ?.. Не знам какво да си мисля вече...