започнал съм тази инициатива, старая се да излизам, горе-долу възвърнах стари "приятества" през последните няколко месеца, гледам винаги да съм точен, нямам претенции къде какво как ще правим, целта ми беше просто да излиза това лято, но да завържа разговор или контакт с момиче така и не стана...
Lady, каза ми нещо което наистина май май това е главния проблем, "много мисля.. " Буквално Обмислям всякакви постъпки, действия, дори неща които още не са се случили аз пак Гледам да ги обмислям различни варианти.. знам,че звучи глупаво.. но то става подсъзнателно и дори сега като ми ГО казваш, аз не знам как да го контролирам..
Ето сега 3-4 пъти трия и пиша за да може точно и ясно да го напиша, въпреки,че и в който и да е случай ще разбереш за какво става дума, аз просто гледам всичко да е По-Конец..
Какво да правя как да спра и се пусна по-течението ако мога да се изразя така..
За определени въпроси веднага ми изникват различни гледни точки, как би било по-добре, анализирам, сравнявам.., Абе наистина много го мисля. в някой сфери в живота наистина ми помага, но в по-простите неща сам се натоварвам..