- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- смразяваща
специално ли търси снимка с мотор на която е жена а не мъж?![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Скейттърче не се задявай с други!
а с кои да се задявам?![]()
е що ве може да иска и с майка си
нормално е да й желае доброто все пак й е майка![]()
Може да иска твоята майка за свекърва.![]()
аааа не
както се вика
душатаси продавам но майкаси недавам ;]
не съм ве
даже имам един авер който само с 40 годишни се задява а е на 20 и един ден ходихме заедно на квартирата на майка ми
и после се сетих че май я харесва и от тогава не му давам да ходи там повече а майка ми съм я заключил в килера за да не ми я вземе никой
и тя по цял ден ми плете терлици плете по 50000 терлика на ден много е добра![]()
Велизар днес е тръгнал масово да се заява с хората май
чак ми пише от фейковете си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
харитов ще те помоля да не ми пишеш никъде![]()
Кой е Велизар?
Кой е Харитов?
Пешо се казва Велизар
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.