.
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Лично за мен е по-лошо нещо да ми бърка мозъка, отколкото да си разваля очите, да надебелея или да ми се прецаква черния дроб от отровите в храните. На вас очевидно не ви е приоритет мозъка, де...
    Да не говорим, че повечето, които пафкат не са отишли на село да си отглеждат храната, нито са си изхвърлили телефона и компютъра.
    А телевизията и сърфирането в интернет не ти бъркат в мозъка, така ли? Те ти влизат директно и баш в мисловните процеси.

Колкото до ''пафкането'' с цел безмозъчно и безсмисленно удоволствие -да, не отричам, че е ''вредно''. По-лошо е обаче самата предпоставка и останалите фактори, които са накарали даден човек да употребява, още повече системно, този ''ритуал''. Тоест, самата среда, в която се живее и която програмира мозъка..

Най-вредните глупости, които правим са точно неосъзнати и вградени в бита ни като ''нормални''.

До колкото си спомням, ти беше човекът, който твърдеше, че отглеждането на храната не е трябвало да интересува хората, защото били получавали на готово продукцията си от други източници (супермаркета).
    Точно по тази причина хората консумират 100% химия и ГМО, тъй като са дезориентирани, откъснати и превърнати в механични биороботчета. Още преди години се оформя едно понятие - панелков човек, който е откъснат от природата и е сведен до пълна зависимост, тъй като и понятие си няма от света. И днес с всички средства обикновенните хора не просто не знаят кои са, какво са, от къде са, какво правят в действителност..
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 12-13-2016 на 16:04

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си