Здравейте на всички,та искам да ви споделя една история с момичето което обичам,та ходех с едно момиче 3 месеца и скъсахме ,защото се скарахме за едното нищо,та след това не си писахме много време и реших да и пиша,та писахме си и реших да и споделя чувствата ми ,че я обичам и просто искам да съм с нея тя каза ,че ме харесва но не иска връзка в момента ,помислих си че може да има друг,та в последно време продължихме да си пишем и тш ми каза,че тези чувства дето е имала са спаднали на почти симпатии което ми се струпа като камък и ми стана много гадно,та опитах писах и романи по цели нощи,звънях и казвах и че я обичам и тя просто отговаряше " добре,аха " казах и че не мога така да се опитам да се сдобрим а на нея да не и пука и тогава ми каза това ем на мен не ми и пука вече ,просто бях разорен ,казах и че не мога така и просто искам да ме блокира,тя ме попита защо казах и за да не ти пиша и да те забравя тя просто го видя и ме блокира ....... опитвах в продължение на 1 месец да оправя връзката ни,но на нея явно не и е пукало ....... просто исках да споделя с някой ,чувствам се излишен,празен ,ненужен не знам просто не чувствам нищо .....