.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

как да зубря ве хора....HELP!

Здравейте!
    Решил съм да стана лекър, но май няма да стане моята работа.
    В прочем миналата година завърших, на матурата по биология изкарах 5,58 ма файда нулева(засега).
    Явих се аз на изпитите в му варна, за да опипам почвата, там да видя за какво иде реч, нали резултатите от изпитите 2ика, нормално, без никаква подготовка.... Тази година се записах при една госпожа, която подготвя за му-та и ся супер много се отчаях..

Значи първия път ни беше дала 8 теми които трябва да научим, е научих ги(или поне така си мислих). Доиде време за изпитването, изброи ни 2 от 8 те
    теми, които ние трябваше да напишем, после да направим съответния тест от сборника....
    На теста нямах грешка, но на темите ми писа 2 с аргумента-ми то е преразказано, комисията на това най-много да ти даде 3ика, даже и тройка може и да не ти напишат, иначе е вярно....

Е да ама немога да зубря, нестава при мен някси, дума по дума да научавам нещата....

За тези които не са разбрали - как да се науча да зубря, и като назубря някой абзац как да не го забравям след време....

Предварително Благодаря на отзовалите се!

Моля без хейт свързан с зле структурирания текст...сори

Живи и здрави,
    Иван

Мега фен Аватара на RapExotic
    ЛекЪр се става трудно. По-добре стани негър.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    С мерак Иначе не знам

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Иначе наистина, ако много го искаш, ще научиш материала. А и щом има тест( а не се пише цяла тема ) е много по-айляк. А и си момче ,така че не ти е нужно 6,00

другия вариант е платено

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Иван, би ли си написал и фамилията, да знам след време да те избягвам, ако съм на лекар ?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от hunny b Виж мнението
    Здравейте!
    В прочем миналата година завърших, на матурата по биология изкарах 5,58 ма файда нулева(засега).
    Явих се аз на изпитите в му варна, за да опипам почвата, там да видя за какво иде реч, нали резултатите от изпитите 2ика, нормално, без никаква подготовка.... Тази година се записах при една госпожа, която подготвя за му-та и ся супер много се отчаях..

Значи първия път ни беше дала 8 теми които трябва да научим, е научих ги(или поне така си мислих). Доиде време за изпитването, изброи ни 2 от 8 те
    теми, които ние трябваше да напишем, после да направим съответния тест от сборника....
    На теста нямах грешка, но на темите ми писа 2 с аргумента-ми то е преразказано, комисията на това най-много да ти даде 3ика, даже и тройка може и да не ти напишат, иначе е вярно....

Е да ама немога да зубря, нестава при мен някси, дума по дума да научавам нещата....

За тези които не са разбрали - как да се науча да зубря, и като назубря някой абзац как да не го забравям след време....

Живи и здрави,
    Иван
    Мисля,че подхождаш доста плоско към цялата ситуация.Според мен със зубрене не се стига до никъде.Вложи мисъл в нещата,логика,напрегни си мозъка.Доста е вероятно учителката ти да е направила тези коментари именно защото се стремиш да наизустиш всичко на практика и накрая изглежда като неподробен преразказ.Иска се да се види,че разбираш нещо от материята,а не че можеш да наизустяваш текстове и да ги възпроизвеждаш.Ако вървиш в тази посока,ще се изтормозиш зверски,а и няма гаранция,че ще бъдеш приет.В случай,че наистина искаш да станеш лекар,тези учебникарски навици трябва да ги изкорениш и то още съвсем в началото.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Цитирай Първоначално написано от hunny b Виж мнението
    Здравейте!

Живи и здрави,
    Иван
    Ако искаш наистина да станеш лекар трябват много усилия затова,за да стане това нещо трябва да се учи много и да вярваш че един ще станеш лекар, не слушай другите които ти казват че няма да станеш,вярвай в себе си просто и в свойте умения

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Мисля,че подхождаш доста плоско към цялата ситуация.Според мен със зубрене не се стига до никъде.Вложи мисъл в нещата,логика,напрегни си мозъка.Доста е вероятно учителката ти да е направила тези коментари именно защото се стремиш да наизустиш всичко на практика и накрая изглежда като неподробен преразказ.Иска се да се види,че разбираш нещо от материята,а не че можеш да наизустяваш текстове и да ги възпроизвеждаш.Ако вървиш в тази посока,ще се изтормозиш зверски,а и няма гаранция,че ще бъдеш приет.В случай,че наистина искаш да станеш лекар,тези учебникарски навици трябва да ги изкорениш и то още съвсем в началото.
    А ти лекар или студент по медицина ли си?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    А ти лекар или студент по медицина ли си?
    Кандидатствал студент съм.В тежка специалност,с тежки изпити.Говоря от опит,не само личен.
    Какво значение има дали съм лекар? Щом авторът пише тук,със сигурност е наясно,че не всички сме завършили медицина,но имаме опит.

Пич, искаш да станеш лекар, а не ти е интересно да учиш?Няма как да станеш, когато не те влече.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си