.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Според мен трябва да ѝ пишеш. Кажи ѝ, че те е впечатлила, всеки ден посещаваш кафенето, отбележи и, че не обичаш онлайн запознанствата по принцип и може и да се получи. Действай!

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Според мен трябва да ѝ пишеш. Кажи ѝ, че те е впечатлила, всеки ден посещаваш кафенето, отбележи и, че не обичаш онлайн запознанствата по принцип и може и да се получи. Действай!
    Нямам проблем да ѝ пиша. Ще го преглътна. Само се чудя дали всичко това би изглеждало странно. Най-вероятно зависи от човека и от интереса му към този, който му пише.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от LazyEnthusiast Виж мнението
    Само се чудя дали всичко това би изглеждало странно.
    На мен ми е интересно как си й намерил профила? Сигурно ако имат бадж с имената...
    Странно е за мен,да.Малко е stalker-ско. Според мен иницирай контакт на живо,ако изглежда обнадеждаващо-тогава ти й поискай facebook.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    На мен ми е интересно как си й намерил профила? Сигурно ако имат бадж с имената...
    Странно е за мен,да.Малко е stalker-ско. Според мен иницирай контакт на живо,ако изглежда обнадеждаващо-тогава ти й поискай facebook.
    Лесно е. Пишеш във фейсбук "people who work at едикъдеси". Дори тя да не си е писала, че работи там, все ще има някой, който е написал и най-вероятно са приятели във фейсбук. justITguythings

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от LazyEnthusiast Виж мнението
    Лесно е. Пишеш във фейсбук "people who work at едикъдеси". Дори тя да не си е писала, че работи там, все ще има някой, който е написал и най-вероятно са приятели във фейсбук. justITguythings
    Станали сте по-добри от жените

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Това ако го напише, най-много да я отблъсне.
    Прекалено мило ще звучи за начало. Познай какво ще й се зароди в главата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си