Здравейте аз съм момиче на 15 години, и имам един проблем, който сериозно ме притеснява. Най - редовно има моменти, в които ми е било толкова лошо, че не съм можела да се храня нормално, но поне съм можела да пия вода. Ето както в момента едвам се храня, защото всяка сутрин и вечер ми се гади ужасно много, но през деня съм добре. Не знам дали е от това, че в момента съм неразположена, но съвсем скоро време мисля да отида на лекар, защото това наистина много ме притеснява. Не дай си боже да съм болна от нещо и докато се усетя да ме няма. Моля ви да помощ.![]()
![]()
![]()
Мислиш ли, че е възможно да е на психическа основа? Има ли нещо, което те тревожи в момента?
Това се получава и от нередовно хранене, по принцип, по колко пъти се храниш на ден?
Аз имам подобен проблем, ама моето е от ниско кръвно. Консултирай се с лекар, не мисля, че е нещо страшно.
Най-добре ще знаят лекарите, но предполагам, че причината може да е нередовно и небалансирано хранене.
Според мен е нещо от кръвното. И на мен ми се е случвало много често, но нищо не пречи да се консултираш с лекар.
Хем казваш, че имаш проблем, който те притеснява, хем че нищо не те тревожи.
Хем ти се гади и не можеш да се храниш нормално (такъв извод си правя от казаното), хем се храниш по три пъти на ден.
Последно има ли ти нещо или не?
Ако наистина ти пада кръвното/кръвната захар,яденето 3 пъти на ден няма да свърши работа. За да го регулираш и да го поддържаш в нормални граници трябва да се храниш през 2,3 часа по около 250гр. максимум-заедно с течностите.Аз имам абсолютно същия проблем.Ако правиш някакви диети или се храниш нередовно,може стомахът ти да се е свил и вместо да огладняваш ,да ти прималява или да ти се гади,да можеш да ядеш единствено в много малки количества,а ако изядеш нормална порция да ти става тежко и тнт.
Моят съвет е да се консултираш с лекар,няма нищо страшно.Ако спреш да се храниш нормално заради този проблем,ще си докараш по-сериозни проблеми,вярвай ми.