.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Гадене

Гадене

Здравейте аз съм момиче на 15 години, и имам един проблем, който сериозно ме притеснява. Най - редовно има моменти, в които ми е било толкова лошо, че не съм можела да се храня нормално, но поне съм можела да пия вода. Ето както в момента едвам се храня, защото всяка сутрин и вечер ми се гади ужасно много, но през деня съм добре. Не знам дали е от това, че в момента съм неразположена, но съвсем скоро време мисля да отида на лекар, защото това наистина много ме притеснява. Не дай си боже да съм болна от нещо и докато се усетя да ме няма. Моля ви да помощ.

anonymous990763
    Guest
    Мислиш ли, че е възможно да е на психическа основа? Има ли нещо, което те тревожи в момента?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Това се получава и от нередовно хранене, по принцип, по колко пъти се храниш на ден?

Храня си се нормално по три пъти на ден.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Мислиш ли, че е възможно да е на психическа основа? Има ли нещо, което те тревожи в момента?
    Не нищо не ме тревожи.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Цитирай Първоначално написано от Anity111 Виж мнението
    Здравейте аз съм момиче на 15 години, и имам един проблем, който сериозно ме притеснява. Най - редовно има моменти, в които ми е било толкова лошо, че не съм можела да се храня нормално, но поне съм можела да пия вода. Ето както в момента едвам се храня, защото всяка сутрин и вечер ми се гади ужасно много, но през деня съм добре. Не знам дали е от това, че в момента съм неразположена, но съвсем скоро време мисля да отида на лекар, защото това наистина много ме притеснява. Не дай си боже да съм болна от нещо и докато се усетя да ме няма. Моля ви да помощ.
    По добре отиди на лекар той ще ти каже какво ти има и какво да предприемеш, ние неможем точно да ти кажем какво ти има, но ти пожелавам бързо оздравяване и дано да не е нещо сериозно

Аз имам подобен проблем, ама моето е от ниско кръвно. Консултирай се с лекар, не мисля, че е нещо страшно.

Цитирай Първоначално написано от Borntobewild.. Виж мнението
    Аз имам подобен проблем, ама моето е от ниско кръвно. Консултирай се с лекар, не мисля, че е нещо страшно.
    И на мен много често ми се е случвало да ми пада кръвното.

И на мен много често ми се е случвало да ми пада кръвното.
    Хапвай повечко шоколад, пий повече кафе и кола. Ама въпреки всичко се консултирай с лекар, не е излишно..

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Най-добре ще знаят лекарите, но предполагам, че причината може да е нередовно и небалансирано хранене.

Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Най-добре ще знаят лекарите, но предполагам, че причината може да е нередовно и небалансирано хранене.
    Както казах храня си се нормално по три пъти на ден !

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Според мен е нещо от кръвното. И на мен ми се е случвало много често, но нищо не пречи да се консултираш с лекар.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Хем казваш, че имаш проблем, който те притеснява, хем че нищо не те тревожи.
    Хем ти се гади и не можеш да се храниш нормално (такъв извод си правя от казаното), хем се храниш по три пъти на ден.
    Последно има ли ти нещо или не?

Цитирай Първоначално написано от BluE_s Виж мнението
    Хем казваш, че имаш проблем, който те притеснява, хем че нищо не те тревожи.
    Хем ти се гади и не можеш да се храниш нормално (такъв извод си правя от казаното), хем се храниш по три пъти на ден.
    Последно има ли ти нещо или не?
    Храня се по три пъти на ден, когато не ми се гади. Нека да уточня, че гаденето не е постоянно а само на моменти.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Храня се по три пъти на ден, когато не ми се гади. Нека да уточня, че гаденето не е постоянно а само на моменти.
    Ако наистина ти пада кръвното/кръвната захар,яденето 3 пъти на ден няма да свърши работа. За да го регулираш и да го поддържаш в нормални граници трябва да се храниш през 2,3 часа по около 250гр. максимум-заедно с течностите.Аз имам абсолютно същия проблем.Ако правиш някакви диети или се храниш нередовно,може стомахът ти да се е свил и вместо да огладняваш ,да ти прималява или да ти се гади,да можеш да ядеш единствено в много малки количества,а ако изядеш нормална порция да ти става тежко и тнт.
    Моят съвет е да се консултираш с лекар,няма нищо страшно.Ако спреш да се храниш нормално заради този проблем,ще си докараш по-сериозни проблеми,вярвай ми.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Ако наистина ти пада кръвното/кръвната захар,яденето 3 пъти на ден няма да свърши работа. За да го регулираш и да го поддържаш в нормални граници трябва да се храниш през 2,3 часа по около 250гр. максимум-заедно с течностите.Аз имам абсолютно същия проблем.Ако правиш някакви диети или се храниш нередовно,може стомахът ти да се е свил и вместо да огладняваш ,да ти прималява или да ти се гади,да можеш да ядеш единствено в много малки количества,а ако изядеш нормална порция да ти става тежко и тнт.
    Моят съвет е да се консултираш с лекар,няма нищо страшно.Ако спреш да се храниш нормално заради този проблем,ще си докараш по-сериозни проблеми,вярвай ми.
    1. Не спазвам никакви диети.
    2. Даже се храня редовно между храненията.
    3. Нека да уточня още нещо - не съм слаба.. тежа почти 70 килограма.. това говори само по себе си, че даже си се храня много добре.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    1. Не спазвам никакви диети.
    2. Даже се храня редовно между храненията.
    3. Нека да уточня още нещо - не съм слаба.. тежа почти 70 килограма.. това говори само по себе си, че даже си се храня много добре.
    Добре ,не е това,не е онова,нищо не е...В такъв случай ние няма как да ти помогнем,просто отиди на лекар.От нищото не е станало,има някакво обяснение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си