.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Гадене

Hybrid View

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Хем казваш, че имаш проблем, който те притеснява, хем че нищо не те тревожи.
    Хем ти се гади и не можеш да се храниш нормално (такъв извод си правя от казаното), хем се храниш по три пъти на ден.
    Последно има ли ти нещо или не?

Цитирай Първоначално написано от BluE_s Виж мнението
    Хем казваш, че имаш проблем, който те притеснява, хем че нищо не те тревожи.
    Хем ти се гади и не можеш да се храниш нормално (такъв извод си правя от казаното), хем се храниш по три пъти на ден.
    Последно има ли ти нещо или не?
    Храня се по три пъти на ден, когато не ми се гади. Нека да уточня, че гаденето не е постоянно а само на моменти.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Anity111 Виж мнението
    Храня се по три пъти на ден, когато не ми се гади. Нека да уточня, че гаденето не е постоянно а само на моменти.
    Ако наистина ти пада кръвното/кръвната захар,яденето 3 пъти на ден няма да свърши работа. За да го регулираш и да го поддържаш в нормални граници трябва да се храниш през 2,3 часа по около 250гр. максимум-заедно с течностите.Аз имам абсолютно същия проблем.Ако правиш някакви диети или се храниш нередовно,може стомахът ти да се е свил и вместо да огладняваш ,да ти прималява или да ти се гади,да можеш да ядеш единствено в много малки количества,а ако изядеш нормална порция да ти става тежко и тнт.
    Моят съвет е да се консултираш с лекар,няма нищо страшно.Ако спреш да се храниш нормално заради този проблем,ще си докараш по-сериозни проблеми,вярвай ми.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Ако наистина ти пада кръвното/кръвната захар,яденето 3 пъти на ден няма да свърши работа. За да го регулираш и да го поддържаш в нормални граници трябва да се храниш през 2,3 часа по около 250гр. максимум-заедно с течностите.Аз имам абсолютно същия проблем.Ако правиш някакви диети или се храниш нередовно,може стомахът ти да се е свил и вместо да огладняваш ,да ти прималява или да ти се гади,да можеш да ядеш единствено в много малки количества,а ако изядеш нормална порция да ти става тежко и тнт.
    Моят съвет е да се консултираш с лекар,няма нищо страшно.Ако спреш да се храниш нормално заради този проблем,ще си докараш по-сериозни проблеми,вярвай ми.
    1. Не спазвам никакви диети.
    2. Даже се храня редовно между храненията.
    3. Нека да уточня още нещо - не съм слаба.. тежа почти 70 килограма.. това говори само по себе си, че даже си се храня много добре.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Anity111 Виж мнението
    1. Не спазвам никакви диети.
    2. Даже се храня редовно между храненията.
    3. Нека да уточня още нещо - не съм слаба.. тежа почти 70 килограма.. това говори само по себе си, че даже си се храня много добре.
    Добре ,не е това,не е онова,нищо не е...В такъв случай ние няма как да ти помогнем,просто отиди на лекар.От нищото не е станало,има някакво обяснение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си