.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

WWE фенове- общ канал !!

Та така значи търся хора с които да направиме канал в които да качваме най-новите епизоди и турнири на кеча и да ги превеждаме изцело на бг ето и некои условия:

1. Един записва видеото , а друг го обработва на бг , следващия епизод обаче го качват и превеждат останалите и тъй се редуваме.
    2. Да пишем подробна информация на бг за епизода/турнира в резюмето

И да нема спамове псувни , обиди и тн. Иначе аз още не съм започнал да качвам и да записвам , щото реших че като сме повече хора хем ще вършиме по-добра работа , хем ще ни бъде кеф. Можете да ме намерите и в bwcommunity.eu със същия ник с който съм и тука.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Нямам време иначе щях да ти помогна

Цитирай Първоначално написано от qkataa_123 Виж мнението
    Нямам време иначе щях да ти помогна
    Благодаря много за жеста ти наистина го оценявам . Както и да е всички ме заебаха значи. Няма значение , аз вече знам всички хватки от кеча щото се упражнявах и наистина мога да се похваля че вече ги владея всичките хватки . Но има още мн други работи да се учат.

Повече от фен Аватара на ENIGMA00
    Абе то в момента по кой бг канали излъчват кеча. Знам за комедито, но там епизодите са по назад. Имаше някакви спортни по който даваха по-нови епизоди.

Ми баце дават ги по ринг в петък от 23:00 , ама почват повечето пъти в 23:10 заради хилядите им реклами , добрата новина е че като почне шоуто изобщо не дават реклами.

Гледай ММА там много повече ще научиш, от кеча най-много на някои актьорски работи да се научиш

Повече от фен Аватара на ENIGMA00
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Ми баце дават ги по ринг в петък от 23:00 , ама почват повечето пъти в 23:10 заради хилядите им реклами , добрата новина е че като почне шоуто изобщо не дават реклами.
    Супер мерси! Баце.

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Гледай ММА там много повече ще научиш, от кеча най-много на някои актьорски работи да се научиш
    Е освен кеч , гледам и ММА и наистина и там има какво да се учи , ама някак си кеча ме влече повече ...

Мега фен Аватара на solo_
    MMA е по-реално и свирепо

Conor McGregor няма тяло като на Jérôme PINA
    но пак и много див

https://www.youtube.com/watch?v=aEk7OkF8MTs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си