- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- равни ли са всички българи
понеже има решение циганите или по-точно тези цигани които спадат към ромската общност
да получават 30 евро помощи (нещо от сорта) което е два пъти повече от хората които се наричат българи
се чудя следното
нали всеки който има лична карта на която пише че е българин си е българин без значение какъв се самоопределя
или нали законите трябва да равни за всички българи защо едни българи взимат повече от други българи
и нали това си е нашата страна наречена България не трябва ли всеки който иска да живее тук да работи и да има права
да спазва българския закон без значение какъв е за какъв се самоопределя от къде идва и за какво се бори
та чудя се не трябва ли да е така
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
от няква фондация дето работи с дарения предоставят парите
намери някой да дарява и за българските лапета и ще има и за тях 30 евро. Иначе е мн тъпо т'ва да, съгласен съм. И Швейцарците наскоро няк'ви детски градини им строиха, а в нашия квартал хората плащат няк'ви ненормални суми за да им гледат децата в разни клубчета.
Като няма държава ...![]()
Трябват ни още генерали като Радев..
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Крайно време е да почнем да набираме президентски персонал от KFC и McDonalds. Щом неквалифицирани лайна - както вече видяхме с Тръмп - печелят без проблем президентски избори, на следващите току виж Боби Михайлов президент.
усещам чувства..
със злоба няма да промениш нищо
Не подценявай знанята им..
Все пак са станали президенти..
Хубав екзистенциален въпрос, на който ще ти отговоря с едно изречение:
Всичко е политическа игра.
Циганите се толерират, тъй като са неграмотни и не се интересуват. Тях ги интересува, да не бъдат закачани и да са т.к. "над нещата". Да си строят къщите, да си режат нелегално дърветата, да не плащат за нищо на държавата.
Ромското (и не само) население на България се манипулира лесно, както се вижда за пореден път от репортажите по телевизията. Защото те имат лидери (по-точно тартори). Един милион случая са, когато на мангалите се отпускат помощи, не им се спира ток, вода и т.н.
Цялата врътка е, че заради избора на хора да гласуват или не, се достига до момент в който население, нямащо представа за какво иде реч, е "насочено" да избере този който е платил най-много. Замазани очи с бири и храна, празни обещания за помощи ...
Тук ще се оправим, когато 18 - 30 годишните се позапознаят малко с политиката (минимална обща култура). Попрочетат две три неща и направят правилния избор. А не да има избирателна активност 50%, от която 15% гласуват с "Не подкрепям никого".
Не е важно кой гласува, а кой брои![]()
Ми то, и Хитлер, Мусолини и Сталин са били избрани защото са били велики демагози. Това омаловажава ли начина по който са стигнали до там и били избрани? Не мисля че по-голямата част разбират какво се случва с възвишаването на крайно десни популистки партии и кандидати. Този псевдо-национализм отзвучава ерата на 30/40-те години. Както и да е, това е друга тема.
Последно редактирано от Zlennox : 11-17-2016 на 06:11
Съвсем демократично си печетлят изборите.Няма случайни неща за появата на подобен род личности. Разбзира се, че света заприличва на 30-те години на миналия век.. Но заприличва, не заради новите фигури във властта, ами защото са създадени същите предпоставки от много други вируси, управляващи света и използващи ''демокрацията'' , за да пълнят гушите си с петрол и да създават невиждани войни.
Не съм подкрепял Тръмп. И съм по-ляв между другото.. Но до колкото чувам, дори Асад има надежда, че новия президент ще намери общи точки с Русия. .Както и да е..
Човек би могъл да каже и че съвсем честно и по капиталистически големите компании си спретват картели.
Да, живеем в най-голямата финансова криза от 30-те насам.Няма случайни неща за появата на подобен род личности.
Иначе не е лошо, че избраха Тръмп, ако 1)не осере НАТО, 2)си изберат приличен президент след него, 3)предприемат мерки по отношение на засилващите се Китайски влияние и икономика.
Открай време слушаме за автоматизацията и колко работни места ще бъдат затрити. Еми, да се надяваме, че ще се започне с търговска война между САЩ и Китай, и възползване от масивния напредък в технологиите да бъдат изтеглени производствата от Китай. Едно на ръка, че поддържат феодалния им модел; второ, че китайците крадат технологии; и трето, че Китай е фашистка държава и трябва да бъде стъпкана, а не подпомагана в стремежите й за световно господство.
Та да, на Демократическата партия това не им влиза в плановете. Тръмп ... ще видим. Светът много на зле е тръгнал и без т'ва - откровено казано бих предпочел апокалипсис пред свят, в който Китай е водещата политическа сила.
Аха, за това САЩ няма да подпишат споразументието за парниковите емисии и след още 50 години:
1) Ходенето на плаж ще е исторически феномен (поради заболявания от рак на кожата причинени от изтанения озонов слой)
2) Повечето краибрежни градове вече ще усететят надигащото се надморско равнище (северния ледовид океан няма да съществува)
3) високото съдържание на СО2 в атмосферата ще подтисне синтеза и усвояването на някои хранителни елементи от земеделските култури в следствие на което продуктивните им качества има вероятност да изгубят смисъл. Освен това селектираните от човека видове и сортове ще станат твърде неустойчиви на бързо променящата се околна среда и нарушените цикли в климатичните условия. Ще настъпи масов икономически срив и масов глад във всички бедни райони на света, които днес нямат проблеми.
4) Удължаването на топлите и сушави сезони в Африка и пресъхващите водоеми следствие на разтопените ледникови запаси по планините в Индия и на други места ще предизвикат невиждани до сега имиграции на милиони хора към северните страни.
Абсолютна никаква лъжа не е, че най-големия проблем за бъдещето на човечеството е ВОДНИЯ ресурс на сладка и питейна вода.
5) САЩ с нищо не могат да попречат на Китай и Русия. Освен с всеобщ апокалипсис.
6) Ауриса ще яде само ГМО продукция. Хиляди хора в САЩ боледуват именно заради лошата им храна, а в бъдеще ефектите ще са доста по-потресаващи.
7) Пчелите почти изчезват. Отпадат от пазара голям дял от овошните, плодовоите, билковите и др. продукти.
Пчели по ГМО растения не ходят. Но не само.. Съществуват нови хибриди в практиката, които не се посещават от пчели, въпреки че не са ГМО.
Пчелите умират и заради:
-масова химизация
-завишени радио-активни честоти
-монокултури
Отговорът на въпросът ти е ясен - Японското общество има доста културни сходства с китайското, и японците се самоубиват на поразия.
Ако искаш да перифразирам - по-добре мъртъв, отколкото принуден да живее в свят, воден от източноазиатска култура.
Кво намесваш пък Русия сега като дори не е фактор в това отношение. Пфт.5) САЩ с нищо не могат да попречат на Китай и Русия. Освен с всеобщ апокалипсис.
А иначе скоро ще видим дали не могат. Китайците са в много интересно положение - и Европа се опитва да ги изрита от Европейските пазари, и САЩ /Тръмп/ отскоро започнаха да негодуват. Междувременно за всички става очевидно, че са опасни, тъй като инвестициите им идват с политически очаквания и нерядко целят просто да изкупят конкуренцията. В Африка, например, си докарват собствени работници - от най-квалифицираните до обикновените бачкатори, всичко е китайци - не наемат на място. Става въпрос за колонизация, каквато дори англичаните не са си мечтали да правят.
САЩ и Великобритания, примерно, имат няк'ви си там разпоредби от правителствата, и ако си собственик на някаква хай-тех компания, примерно Елон Мъск да си да речем, ти е забранено да работиш с техни компании, или да продаваш на тях.
До 10-15 години дори няма да се споменава Русия ако тр да сме честни. Китай е наистина огромна опасност за цивилизования свят.
И не ми е ясно защо такива като теб толкова се радват на това.
http://www.bbc.com/news/world-asia-china-34592186
Дано осъзнаваш за какъв изродски фашизъм си говорим.
Все още не е късно да се изрежем от тях, а дори може да се окаже полезно. Ако Тръмп си удържи на обещанията, и Европа последва САЩ, изолирайки Китай икономически, в дългосрочен план вероятно ще се окаже изключително добър ход.
Не виждам причина да им се подарява света на тепсия задето си имат роби и правят пластмасаци.
Първо, ГМО храните са забранени в ЕС.Ауриса ще яде само ГМО продукция. Хиляди хора в САЩ боледуват именно заради лошата им храна, а в бъдеще ефектите ще са доста по-потресаващи.
Второ, аз ЛИЧНО нямам нищо против ГМО храните освен неприятния сайд-ефект, че има достатъчно храна та да се размножават разни китайци и африканци. В т'ва отношение ми е тъпо, признавам си.
BBC сигурно е единствения сайт, който ползва все още флаш
и знам много добре защо все още ползват флаш
тъжното е, че ти и след години няма да го разбереш
тия английски кретени са на същото ниво като ройтерс и CNN, спускат им отгоре и те почват да оплюват
с причина абсолютни никой интелигентен човек не би си губил времето да им чете насраните новини и смешните анализи
http://www.blitz.bg/svyat/puskat-big...ews456623.html - от твоя селяндурски сайт
http://clubz.bg/18055-kitaj_izgrajda...lno_bi_zavidql
http://www.networkworld.com/article/...y-of-2015.html
https://www.hongkongfp.com/2016/01/1...credit-system/
Стига ти толкова внимание от мен за този месец.
Лека вечер
разказва холандският de Volkskrant
вече даже не си ми забавен, а се чудя как са те превърнали в завършен идиот