- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- равни ли са всички българи
HellKnight също много обичаше да размахва линкове към разни тъпотии, "доказващи" тезата му!
нещата са много по-зле
техните култури прехвърлят ли се на съседен участък, тия веднага ги приемат за свой продукт и трябва да им плащаш
Ми да, както на топлофикация само за това че тръбите им минават през банята ни и ще им плащаме, дори и да нямаме парно. Това е същата работа, ама с храната.
Ама глупаците се радват, щото гмо домата нямало да се разваля и са готови да си продадат задниците и свободата. То това е манталитет.
Последно редактирано от defender : 11-17-2016 на 20:27
тръбите минават през банятата ти, плащаш и си живееш
тръбите не минават през банята ти и ти да си търсиш нов дом
тръбите минават през твоята баня, ама не стигат до банята на съседния блок
Очаквам, близко бъдеще всеки, които няма да може да си плаща за нещо ще бъде обявяван за терорист.
Тоест раждаш се и от първия миг трябва да почваш да си плащаш, ако не можеш, табелка потенциален терорист. Всичко ще е предопределено в живота ни.
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Ами това ще си е плантация за хора, както например плантация за отглеждане на зеле, на дини, краставици т.н.
Култивират ни, пикират, прекопават, поливат, торят, берат, консумират и изхвърлят. Критерият, че даден човек е вече за изхвърляне (или пък се е развалил) ще е моментът когато човекът няма да може да си плаща за нещо, тогава смърт чрез "доброволна" евтаназия, после му взимат органите (и имуществото като цяло), кремация и прах, изораване за новата продукция.
Това е бъдещето, където бог е пазарът.
ПП: Аз не знам господата материалисти-прагматици (и "по случайност" атеисти) във форума на какво друго се надяват че може да стане, че са толкова ентусиазирани даже?
Нека ни споделят на какво точно бъдеще се надяват. Мерси!
Последно редактирано от defender : 11-17-2016 на 21:14
Еми да, т'ва е крайната игра. В САЩ, Китай и Русия няма капак за печалбарите. От ЕС обаче ги пошляпват чат-пат, което пак е нещо.
Уеее
https://www.youtube.com/watch?v=Jo_-KoBiBG0
Айде лека
ПП: усещате ли как се оплаквате от бизнес практиките на компаниите, а за самия продукт нищо съществено не сте казали освен няк'ви свободни съчинения за риби :Д
https://www.youtube.com/watch?v=sH4bi60alZU
няма ли вяра в нещо повече, човек рано или късно започва да прави глупости според мен