- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От къде мислите са произлезли хората?
а слънцето е просто една малка звезда
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
[QUOTE=Грозния;11520204]Не е абсурдно, просто не искаш да погледнеш истината в лицето (или в огледалото)!
Абсолютно абсурдно е!!Иначе защо сега нито една маймуна не е станала на човек А?Или пък кой е създал маймуната тогава??
Последно редактирано от Ice77 : 11-11-2016 на 18:08
Ильоменати... Няма друго обяснение освен това, че са ни развъдили човекоподобни гущери, които сега контролират човешките правителства! Всичко е една голяма конспЕрация!
PS - Ice77 - Теорията за човека, произлязъл от маймуната, е неточна и абсурдна. Ч. Дарвин е стигнал до извода, че човека и маймуната имат общи корени, най-вероятно изгубен вид "средно звено", обитавал малки пространства в Кения или Сомалия преди между 7 и 8 милиона години. Плюс това - няма как маймуна да стане на човек. Това не е въпрос на поколения, столетия и хилядолетия, а милиони години. Именно така се е развивал човека през старокаменната ера - преход от хиляди поколения, и за всяко най-просто изобретение са се налагали стотици поколения на опити, неуверени крачки и провали. Еволюцията е дълъг и определено сложен процес. И никой не е създал маймуната - тя е еволюирала от друг вид, следвайки принципа на естествения подбор за период от 3-4 милиона години.
Майка ти и баща ти са създали маймуната!
Тва, че си тъп на куче не омаловажава факта, че спориш за нещо, за което нищо не знаеш :Х
Днешните маймуни и човека (според "Теория и произход на видовете") имат общ прародител(примат - като теб), една част еволюирали в сегашните маймуни, а другата в съвременния човек.
Последно редактирано от Dwyd96 : 11-11-2016 на 20:02