- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- защо няма тема за това че форума не работи вееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееее
форума е прецакан още от снощи а никой не е писал тема за това??? ? !?!?!? ?!?!
защо не сте писали ве ей илюминати
как си влизате в акаунтите изобщо като ги няма бутоните ве мравояди
ей кой ви плаща ве комунисти :@
едит: темата ми беше насочена главно към потребителитещото все някой ще се оплаче ве нали сте 21 век ерата на оплакването от всичко даже сега този американския президент доналд се оплаква в туитър че не е честно да протестират против него а преди се оплакваше от други неща и ето го стана президент евала на момчето така се прави а не като вас старомодни сте още
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 11-11-2016 на 13:12
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...478818106r.PNG
при мен всичко си е ок
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще се правим че не виждаме "How to take screenshot" таба в снимката на харитов, нали?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ми като ползваш най-смотания виндолс..![]()
Пумба,заеми се да оправиш форума.
По възможност веднага!
п.с.да се опитват да му променят нещо?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Този бунт е по-жалък и от предния.![]()
направете форума велик отново![]()
ако форума не стане велик отново ще обвиня президента за това
всеки ден отдолу в панела има 5 пъти повече рожденици отколкото активни потребители