.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен

Какво да й подаря за Коледа

Здравейте, възлюбени.
    Скоро идва Коледа и аз се чудя какво да подаря на приятелката ми. Заедно сме от 5 месеца, тя е на 15, ще прави 16 и както всяко момиче на тези години си пада по лигавщини. Та, какво да й подаря ? За сега се спирам на 2 фланелки "King" и "Queen", звучи хипер банално, но пък знам че си пада по такива неща ("relationship goals") и ще й хареса, но бих се радвал да чуя и вашето мнение.

Мега фен Аватара на divergent
    Нейното мнение е по-важно от нашето, щом се кефи на тези couple shirts, избери нещо такова. Само че защо не се спреш на суичъри? Тъкмо ще е по-рядко срещано от тениските, а пак ще ѝ хареса. И можеш да избереш сам дизайна и да ги поръчаш в студио.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом си пада по такива неща и подари една такава блуза ще се зарадва

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Всички ти го казваме-щом знаеш какво би харесала,давай.
    По мое лично мнение най-хубавите подаръци не са материални,но и за това времето ще дойде.

Супер фен
    Е, не ми го е казвала лично, че харесва такива тениски, но просто й личи, че ще й хареса, а и искам, и друго мнение, все пак
    Аз съм се спрял на 2 фланелки с качулка, нещо като суичър, но без цип.
    Последно редактирано от muhatacece : 11-12-2016 на 14:03

Като жена ще ти кажа, че е трудно да се уцели размера... моя приятел ми е подарявал няколко пъти дрехи и винаги бях недоволна как ми седи (може би, проблема е в мен ). Миналата година за 30 лева зарадвах целия офис с коледни подаръци.. ее беше по-нещо малко но от сърце.
    The freedom to make my own mistakes was all i ever wanted

Цитирай Първоначално написано от 4ernataKotka Виж мнението
    Като жена ще ти кажа, че е трудно да се уцели размера... моя приятел ми е подарявал няколко пъти дрехи и винаги бях недоволна как ми седи (може би, проблема е в мен ). Миналата година за 30 лева зарадвах целия офис с коледни подаръци.. ее беше по-нещо малко но от сърце.
    Е и колко човека сте в офиса, 3-ма Какво им подари, ако не е тайна?

Цитирай Първоначално написано от kamelia35 Виж мнението
    Е и колко човека сте в офиса, 3-ма Какво им подари, ако не е тайна?
    Почти позна, 5-ма и сме само жени, Им взех по една свещичка, от промоционалните разбира се, да си отбия номера, както се казва. Хем, че бяха евтинки, хем, доста сладки. Колежките бяха доволни
    The freedom to make my own mistakes was all i ever wanted

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си