- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С най- добрия ми приятел
Здравейте. Аз съм момиче почти на 16. Най- вобрият ми приятел е с година по- голям. Винаги съм му помагала за момиче, което харесва и за някакви подобни неща. Но днес неочаквано той ме пита дали бих спала с него. Аз разбира се не знаех какво да кажа. Писахме си известно време и той каза че иска да пробваме като се напием някой път. Не знам какво да правя. Не че не искам ама ми е много странно. Той каза че няма да сме гж просто секс без чувства. Но не знам.. някак си не се чувствам много готова.. пък и това е най- добрият ми приятел все пак. Моля ви за помощ, след няколко часа трябва да излезем заедно и ще ми е странно след всичко това което ми написа. Ако не днес, утре ще се наложи все пак сме си приятели. Какво да правя?
Стреляй, ако те привлича.
Зависи как се чувстваш ти спрямо него и ситуацията.50/50 шанс е.Може да излезе нещо готино от това,а може и да те прецака сериозно.Както и да е,моят съвет е да не го правите пияни.
Нормално,човекът не ще да се обвързва,а да си има мацка за едното бързо.Ако теб тази роля те удовлетворява,давай.
Ако не-казваш "не" и точка.
Най-много да си развалите отношенията след това
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
щом иска да се напие преди да те оправи
значи само пиян би те оправил
И представи си после тоя те разправя по града?Пък мое да излезе пич, не знам.Ти си решаваш.
Не си разваляй приятелството по този начин. Но пък ако наистина те кефи и го искаш, си направи кефа и не му мисли какво ще стане след това.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Стреляй и да не те бърка. В днешно време е модерно една връзка, да е само и единствено сексуална. Няма ядове, повече свободно време, без излишни филми и т.н.
И да ни питаш, и да не ни питаш накрая ще го направиш....