.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Cool Момичета как определяте нас мъжете ?

Аз съм момче и не мога да определя кои момчета определяте като "ваш" тип. Питал съм един приятел този въпрос и той казва че при момчетата външния вид няма значение. Какво мислите вие? Нямам никакви комплекси това е просто въпрос. Единствения тип мъже по които си падат повечето момичета в днешно време май изглеждат ето така ->

http://static2.blastingnews.com/medi...com_809277.jpg

Но като питам някой друг ми казват че не е нищо особено... и не мога да разбера кои момчета определяте като "готини" ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Аз съм момче и не мога да определя кои момчета определяте като "ваш" тип. Питал съм един приятел този въпрос и той казва че при момчетата външния вид няма значение. Какво мислите вие? Нямам никакви комплекси това е просто въпрос. Единствения тип мъже по които си падат повечето момичета в днешно време май изглеждат ето така ->

Но като питам някой друг ми казват че не е нищо особено... и не мога да разбера кои момчета определяте като "готини" ?
    Висок, як, брутален, непукист с пари - това харесват жените!

Ти не гледаш ли какво става около теб? Огледай се и сам ще разбереш какво харесват жените. Да ги питаш няма смисъл - ще ти кажат поредната порция клишета (които не са верни).
    Гледай с какви се хващат - това е действителността!

Град
    София
    Чакай, че щях да забравя - сега ще ти напиша какво ще ти кажат, че харесват и търсят жените в един мъж:

1. Да има чувство за хумор.
    2. Да има "излъчване".
    3. Не е важно да има пари.
    4. Не е важно да е добре изглеждащ или "нацепена батка".
    5. Да е "финансово независим".
    6. Да може да ѝ осигури "сигурност".
    7. Да е "романтичен".
    8. Не е нужно да е висок, ама ако може да не е по-нисък от жената.
    9. Не е нужно да има кола, още по-малко пък скъпа кола, ама ако може да не кара жената да се вози в градския.
    10. Да има "самочувствие".

Това биха ти казали жените . Кое е вярно и кое не - сам си прецени!

С това темата се изчерпа !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Грозен, радвам се че се самоопределяш като жена и поне можеш адекватно да отговаряш по такива теми от твоята гледна точка
    а именно от гледната точка на жена
    защото от никой/я друг/а не съм чул, само и единствено от теб чувам какво искат в действителност жените

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Висок, як, брутален, непукист с пари - това харесват жените!

Ти не гледаш ли какво става около теб? Огледай се и сам ще разбереш какво харесват жените. Да ги питаш няма смисъл - ще ти кажат поредната порция клишета (които не са верни).
    Гледай с какви се хващат - това е действителността!
    Да но не всеки мисли като теб, а и аз имам личен опит и сам си правя някои изводи... все пак мерси

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    защото от никой/я друг/а не съм чул, само и единствено от теб чувам какво искат в действителност жените
    Явно общуваш с жени по-малко и от мен - затова не си чувал тия неща (клишета) ! Аз съм ги чувал милион пъти от най-различни жени, при най-различни обстоятелства.

Явно общуваш с жени по-малко и от мен - затова не си чувал тия неща (клишета) ! Аз съм ги чувал милион пъти от най-различни жени, при най-различни обстоятелства.
    да не си влизал в женската тоалетна да подслушваш рандом хора
    ти друг достъп до жени така или иначе нямаш

Понеже вече не ми пука от това какво мислят хората мисля че вече нямам комплекси. Знай че щом си на дъното ти не можеш да паднеш по-ниско, докато хората са по високо от теб те винаги рискуват да паднат по-ниско. Аз просто си живея живота разхождам се сам по тъмните улици и като някои нещо се изнерви аз изпитвам удоволствие че човекът които се ядосва или страда е паднал по-ниско. Нали знаеш, щом съм вече съм тъпак аз не мога да бъда отново тъпак. Но щом общителния и забавния човек се сдуха, ще му коства много да си върне пак популярността. Точно тези неща ме накараха да си избия комплексите и вече гледам на хората като някакви деца без значение дали са по-малки или по-големи от мен. Това че на години е по-голям от мен не го прави по-голям от мен психически. Вече не намирам проблемите ми като минуси но точно обратното. Моята психика не ме прави аллах или нещо такова... просто вече не се притеснявам от това какво мислят хората. И въпреки всичко аз все още имам още много проблеми.

Нали знаеш, щом съм вече съм тъпак аз не мога да бъда отново тъпак.
    5тата поправка

Мега фен Аватара на RapExotic
    Понятието "мой тип" е различно за всяка жена. Общото, което е задължително за всяка връзка за да е успешна е партньорите да са сексуално съвместими и да имат сходни гледни точки относно бъдещото им съществуване заедно.

Понеже вече не ми пука от това какво мислят хората мисля че вече нямам комплекси. Знай че щом си на дъното ти не можеш да паднеш по-ниско, докато хората са по високо от теб те винаги рискуват да паднат по-ниско. Аз просто си живея живота разхождам се сам по тъмните улици и като някои нещо се изнерви аз изпитвам удоволствие че човекът които се ядосва или страда е паднал по-ниско. Нали знаеш, щом съм вече съм тъпак аз не мога да бъда отново тъпак. Но щом общителния и забавния човек се сдуха, ще му коства много да си върне пак популярността. Точно тези неща ме накараха да си избия комплексите и вече гледам на хората като някакви деца без значение дали са по-малки или по-големи от мен. Това че на години е по-голям от мен не го прави по-голям от мен психически. Вече не намирам проблемите ми като минуси но точно обратното. Моята психика не ме прави аллах или нещо такова... просто вече не се притеснявам от това какво мислят хората. И въпреки всичко аз все още имам още много проблеми.
    Съвземи се. Дрънкаш глупости.

А и по темата - за да впечатлиш една дама ти трябва:
    1. Самочувствие (реално)
    2. Чувство за хумор
    3. Независимост - да не си психически зависим от никого, да си си щастлив и сам. Да си си достатъчен.
    4. Да имаш приключенски дух - надявам се да ме разбереш какво имам предвид
    5. Лоялност
    6. Сигурност
    7. Добър външен вид
    8. Социален статут

Първите 4 са най-важни. Разбира се, няма как да имаш всичко на макс, колкото повече, толкова по-добре.
    А и забравих да добавя - трябва да си Бог в леглото.

1. Работя по въпроса за първите 4-ри.
    2. Забрави какво съм казал, аз съм нов човек.

тоя клип май Филията (грозния) го е режисирал
    http://www.vbox7.com/play:898cde8c5c

2. Забрави какво съм казал, аз съм нов човек.
    1. Надявам се.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тоя клип май Филията (грозния) го е режисирал
    http://www.vbox7.com/play:898cde8c5c
    Ахахахаахахахахахахахахха хахаахахахахахааа
    Ама наистина...

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    1. Надявам се.
    Така е... аз си имам нужните приятели повечето виртуални , апък повече реални не ми трябват. В момента движа с една компания които не бих ги нарекъл най-верните приятели но пък се държат добре с мен и си прекарваме яко. Може би наистина живея в лъжа но щом ми е хубаво не ме интересува... то вече ми писна да се опитвам да се доказвам на хората като ги впечатля за да им докажа че съм пич с цел да ми станат приятели. Но реших проблема като осъзнах че те са много по-нищожни от мен. Аз нямам проблем сериозно ти го казвам... сега осъзнавам каква грешка съм направил като не издържах 7-ми клас заради комплекси... че защо да се комплексирам от тях като те са само едни "хора" ?! Казвам хора като обида защото човека е слабо създание... става само за манипулиране и с времето започнах да осъзнавам какви нищожества са другите... аз мога да имам всичко което поискам но вече не го искам. Толкова време се мъчих за да си намеря приятели и вече когато ги намерих аз се почувствах някак си по-голям от всичко... изведнъж осъзнах че те са много по-малки от мен. Въпреки всичките ми комплекси и така нататък те ме приеха като свой приятел но аз просто им бих шута. Сега виждаш ли че нямам проблем? Вие ходите забавлявате се да пиете и пушите тва онова но след като сте се напили като пияници какво сте спечелили? Какво сте променили? Това е чиста загуба на време... единствено за любовта заслужава да си загубиш времето и за нищо друго! Защото времето е ценно. Просто приех проблемите си като предимства а не като минуси. Някой ми се прави на отворен? Няма проблеми аз винаги нося джобен нож. Колкото и време да е тренирал бойни изкуства той винаги ще ми е на един нож. Апък ако някой ми се подиграва аз просто ще го прокълна и опсувам.

На колко си ?

карай я да свършва и ще те смята за готин :д

Чакай, че щях да забравя - сега ще ти напиша какво ще ти кажат, че харесват и търсят жените в един мъж:

1. Да има чувство за хумор.
    2. Да има "излъчване".
    3. Не е важно да има пари.
    4. Не е важно да е добре изглеждащ или "нацепена батка".
    5. Да е "финансово независим".
    6. Да може да ѝ осигури "сигурност".
    7. Да е "романтичен".
    8. Не е нужно да е висок, ама ако може да не е по-нисък от жената.
    9. Не е нужно да има кола, още по-малко пък скъпа кола, ама ако може да не кара жената да се вози в градския.
    10. Да има "самочувствие".

Това биха ти казали жените . Кое е вярно и кое не - сам си прецени!

С това темата се изчерпа !

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    изглеждат ето така ->

Сериозно ли?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението

Истината се разкрива след първата минута !

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Истината се разкрива след първата минута !
    тоя колко черни пишки е смукал през живота си, съмнявам се, че си има понятие от жени, като се знае и майка му ква детройска отрепка е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си