.
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Threaded View

speakersn
    Guest
    Не сме малки да, въпросите:
    Възможно ли е някой от компанията ти или самата ти среда да я отблъскват по някакъв начин? - компанията и средата ми са хора предимно интроверти, тихи и спокойни, сравнително интелигентни и с добри обноски. Нямаме парти енимълс от които евентуално да се притеснява, че ще стават великите купони.

Да усеща,че не я приемат/удобряват за твоя половинка(което може и в действителност да е далеч от истината)? Да казвала ми е, че не усеща отношението което иска към себе си.Тук с голямата уговорка пак казвам, че тя е БУКВАЛНО непозната за тях, дори след толкова много години.И и казвам... "Всичко винаги има 2 страни. Ти си красива (наистина е ) и си ми приятелка,а не идваш с мен никъде..какво да си помислят и те .. че не ги харесваш или че си особняк човек.. как искаш някакво свръх топло отношение от хора, с които си на здравей-здрасти,а и хора които и самите те са в голяма степен малко бастуни(в добрият смисъл) в отношението си към жените?"

Да мисли,че нямат общи интереси и да не знае как да се впише? разбирам въпроса, но не смятам, че това е проблем.Напротив катко казах - интелигентни хора с желание за дълбоки разговори, а не глупости и тн.(нещо която и тя иска).

Тя постоянно сякаш убеждава, по скоро себе си отколкото мен, за това си състояние на срам с това, че едва ли не е велика черта на характера и, и само достойни хора допускала до себе си. Често говори по темата с някаква агресия и почти злоба, сякаш като защитна стена, която строи около себе си с цел да не допуска външни хора. Счита почти ВСИЧКО за лично и не желае и да говори дори за ежедневни работи с други хора, за да не разбере някой нещо за нея..

Леле.. като пиша го колко нелепо звучи всичко...
    Последно редактирано от speakersn : 11-12-2016 на 16:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си