- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Колко плащате за телефон?
Ми значи, обаждат ми се от Мтел по телефона и ми предлагат нов договор. Та предложиха ми 1000 минути към всички мобилни и безплатно в Мтел за 15лв, което според мен си е направо фирмен план щото това няма изговаряне, както и да е. Приех го това ама ми казаха че ще ми пратят документите по спиди? Смисъл не искат да ходя в офис а по куриер, нещо ми е съмнително, някой да е чувал нещо подобно?
Вие на къв план сте, смис колко минути за колко пари?
ами на телефона ми изписа "M-tel Obslujvane" с номер +35988133
и ест се представиха от мтел
защо
само да кажа че преди пак скоро ми звъня няква от нормален номер да ми предлага таблети и аз и отказах и тя почна да се заяжда :д и тя определено не беше от мтел
Минавай на теленор за 16 лв. на месец ти дават неограничено към всички мобилни оператори в БГ има и 30-40 мин. Роуминг, 5000 мб на висока скорост.( а и като падне скоростта, пак не слаба) И не се занимавай с тия глупости дето ти звънят на мобилния. Ти да не си неква бабка на 60 години, че да те лъжат
![]()
Ще е интересно после да споделиш как си се прецакал. На такива неща се отговаря с твърдо НЕ. Договори се подписват в офис, като преди това трябва да си на ясно за какво точно си отишъл, в противен случай те правят на маймуна. Важи за всички оператори.
Ама защо да ме излъжат, аз ходих в офис на мтел да ги питам дали е фейк , те казаха че има такава практика да предлагат оферти които не фигурират никъде по телефона и това не е свързано с офисите но пак били от мтел (каза ми че принципно има такава практика)
Според мен ми се обаждат защото от половин година ми свърши стария договор и те нали искат да им остана абонат за да не ида другаде, също така аз и без това досега плащах се по 15лв но много по-малко минути а това сега ме устройва.
Също така аз ще си взема договора вкъщи и ще прочета всички страници (а знам че не са малко). Смисъл не съм на 15 че да се лъжа от раз, все пак ще прочета всичко.
И защо на такива неща да се отговаря с твърдо НЕ?
Абе, кое е сексуалното на тая тема, че е в раздел "Секс"? Иначе аз не плащам и една стотинка, защото фирмата ми плаща телефона.
споко уе, ше я преместиш като я приключим че повече хора тука има
ауе фирмен и личен телефон нямат нищо общо бе
кой ше е тоя влайчо дето ще ти плаща да си говориш по 1000 часа с гаджето да речем
За 9,90 лв.
-говоря неограничено към всички бг оператори
-нет 3 гб трафик
Сега прочетох всичко по темата. Най-добре го направи в офис на мтел. На един приятел от виваком му бяха предлагали неограничени минути към всички оператори и неограничен интернет на максимална скорост за 18 лева, пратиха му договора по куриер, а после се оказа, че било 2000 минути към всички и 5ГБ интернет.
кажи оператора и как си се сдобил с тоя план защото горе долу и при всички оператори неограниченото е за около 20 лв
(не мога да ви опиша изключителното ми удоволствие от това че имам възможността че общувам с вин дизел, защо беше в странство и с какво се промени през тия тежки трудни години?)
Последно редактирано от LoadRunner : 11-04-2016 на 18:14
Аз съм на такса 10-12 лева някъде, с изплащането на телефона стигат до 14-5, мисля. Хем и се отпускам да пускам и смс-и като не мога да отговоря. С 2000-2500 мин съм май, не помня, знам само, че са към всички и с бърз нет - 2000 МБ. И май още нещо ама ни помня...
На нас никога не са ми предлагали да подписвам документи по куриер и даже не съм чувала теленорци да предлагат таквиз нища... По-скоро не бих направила така, нищо че са ме успокоили от фирмата. За тия неща си има офиси. Те още малко ще почнат и по гълъби да си пращат документите.
Аз казах че да, ясно има ги договорите в офисите но тази оферта я няма в офися, чат ли сте или не? Тая оферта е само по телефона.. А аз нали уж ще го чета тоя договор:Д освен тука ако има юрист да го обсъдим с него
Единственото лъжливо нещо което ми се стори че е лъжливо че каза тоя по телефона че това е специално предложение- промоция с 25% по-евтино- 15лв а иначе е повече, но каза че е за целия период, и аз сега загрях че като свършат 2те години ще го вдигнат на 20лв ма аз тогава ще бегам веднагически към нов оператор примерно?!?....
Писна ми да влизам преди и просто не влизах.
Сега съм отново на линия.
Плана ми е на Виваком. Един от първите клиенти съм, още откакто се появиха като Виваком, картата ми е фирмена от голяма група, но номера ми никога не се е ползвал за служебни цели.Друг е въпроса, че в днешно време, тия по магазините, които правят договори взимат бонуси. Доста от тях лъжат хората или премълчават с какъв точно договор се обвързваш....
Така че внимавай! По телефон избягвай да говориш изобщо! Това ще е подвеждане на 200%.
Бъди нахален и искай разчупен план според нуждите ти, давайки им пример как другите имат всичко за по 10-15 лева.
Договор само в офис!
Последно редактирано от VinDiesel : 11-04-2016 на 18:48
кофтито е че документите вече са пристигнали и утре тр да ги взема
ама първо мисля да ида до другите оператори в офисите и да им кажа че съм на мтл но искам да се местя и да видя дали ще ми предложат нещо невероятно
Според мен няма как като са ти я предложили да не можеш да подпишеш в офиса.
ще видим, но аз мисля че ако не съм сложил подпис а те са си решили нещо мога да ги съдя и да спечеля без никакви усилия
защото явно има хора които са привилегировани да получават бонусите, знам ли
мернах в нета че и други хора са получавали документи за нов договор по куриер от мтел ма нищо конкретно че е лъжа и тнт
единственото е че може да има уловка с условията, ппонеже онзи ми каза 25% намаление, и аз ся се усетих че тия промоции имат давност и като свърши промоционалния период и ме слагат на някви 20 лв които никъв шанс да искам да плащам щото и сега съм си ок принципно