.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Мега фен Аватара на LoadRunner

Колко плащате за телефон?

Ми значи, обаждат ми се от Мтел по телефона и ми предлагат нов договор. Та предложиха ми 1000 минути към всички мобилни и безплатно в Мтел за 15лв, което според мен си е направо фирмен план щото това няма изговаряне, както и да е. Приех го това ама ми казаха че ще ми пратят документите по спиди? Смисъл не искат да ходя в офис а по куриер, нещо ми е съмнително, някой да е чувал нещо подобно?

Вие на къв план сте, смис колко минути за колко пари?

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ми значи, обаждат ми се от Мтел по телефона и ми предлагат нов договор. Та предложиха ми 1000 минути към всички мобилни и безплатно в Мтел за 15лв, което според мен си е направо фирмен план щото това няма изговаряне, както и да е. Приех го това ама ми казаха че ще ми пратят документите по спиди? Смисъл не искат да ходя в офис а по куриер, нещо ми е съмнително, някой да е чувал нещо подобно?

Вие на къв план сте, смис колко минути за колко пари?
    Сигурен ли си, че наистина са ти се обадили от Мтел?

ами на телефона ми изписа "M-tel Obslujvane" с номер +35988133
    и ест се представиха от мтел
    защо

само да кажа че преди пак скоро ми звъня няква от нормален номер да ми предлага таблети и аз и отказах и тя почна да се заяжда :д и тя определено не беше от мтел

Минавай на теленор за 16 лв. на месец ти дават неограничено към всички мобилни оператори в БГ има и 30-40 мин. Роуминг, 5000 мб на висока скорост.( а и като падне скоростта, пак не слаба ) И не се занимавай с тия глупости дето ти звънят на мобилния. Ти да не си неква бабка на 60 години, че да те лъжат

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ще е интересно после да споделиш как си се прецакал. На такива неща се отговаря с твърдо НЕ. Договори се подписват в офис, като преди това трябва да си на ясно за какво точно си отишъл, в противен случай те правят на маймуна. Важи за всички оператори.

Ама защо да ме излъжат, аз ходих в офис на мтел да ги питам дали е фейк , те казаха че има такава практика да предлагат оферти които не фигурират никъде по телефона и това не е свързано с офисите но пак били от мтел (каза ми че принципно има такава практика)
    Според мен ми се обаждат защото от половин година ми свърши стария договор и те нали искат да им остана абонат за да не ида другаде, също така аз и без това досега плащах се по 15лв но много по-малко минути а това сега ме устройва.

Също така аз ще си взема договора вкъщи и ще прочета всички страници (а знам че не са малко). Смисъл не съм на 15 че да се лъжа от раз, все пак ще прочета всичко.

И защо на такива неща да се отговаря с твърдо НЕ?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Абе, кое е сексуалното на тая тема, че е в раздел "Секс"? Иначе аз не плащам и една стотинка, защото фирмата ми плаща телефона.

споко уе, ше я преместиш като я приключим че повече хора тука има
    ауе фирмен и личен телефон нямат нищо общо бе
    кой ше е тоя влайчо дето ще ти плаща да си говориш по 1000 часа с гаджето да речем

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ауе фирмен и личен телефон нямат нищо общо бе
    кой ше е тоя влайчо дето ще ти плаща да си говориш по 1000 часа с гаджето да речем
    Фирмения ми е и личен... Като сме цялата фирма в някаква група излиза жълти стотинки.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    За 9,90 лв.
    -говоря неограничено към всички бг оператори
    -нет 3 гб трафик

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Сега прочетох всичко по темата. Най-добре го направи в офис на мтел. На един приятел от виваком му бяха предлагали неограничени минути към всички оператори и неограничен интернет на максимална скорост за 18 лева, пратиха му договора по куриер, а после се оказа, че било 2000 минути към всички и 5ГБ интернет.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    За 9,90 лв.
    -говоря неограничено към всички бг оператори
    -нет 3 гб трафик
    кажи оператора и как си се сдобил с тоя план защото горе долу и при всички оператори неограниченото е за около 20 лв

(не мога да ви опиша изключителното ми удоволствие от това че имам възможността че общувам с вин дизел, защо беше в странство и с какво се промени през тия тежки трудни години?)
    Последно редактирано от LoadRunner : 11-04-2016 на 18:14

Мега фен Аватара на tori
    Аз съм на такса 10-12 лева някъде, с изплащането на телефона стигат до 14-5, мисля. Хем и се отпускам да пускам и смс-и като не мога да отговоря. С 2000-2500 мин съм май, не помня, знам само, че са към всички и с бърз нет - 2000 МБ. И май още нещо ама ни помня...
    На нас никога не са ми предлагали да подписвам документи по куриер и даже не съм чувала теленорци да предлагат таквиз нища... По-скоро не бих направила така, нищо че са ме успокоили от фирмата. За тия неща си има офиси. Те още малко ще почнат и по гълъби да си пращат документите.

Аз казах че да, ясно има ги договорите в офисите но тази оферта я няма в офися, чат ли сте или не? Тая оферта е само по телефона.. А аз нали уж ще го чета тоя договор:Д освен тука ако има юрист да го обсъдим с него

Единственото лъжливо нещо което ми се стори че е лъжливо че каза тоя по телефона че това е специално предложение- промоция с 25% по-евтино- 15лв а иначе е повече, но каза че е за целия период, и аз сега загрях че като свършат 2те години ще го вдигнат на 20лв ма аз тогава ще бегам веднагически към нов оператор примерно?!?....

Град
    кажи оператора и как си се сдобил с тоя план защото горе долу и при всички оператори неограниченото е за около 20 лв

(не мога да ви опиша изключителното ми удоволствие от това че имам възможността че общувам с вин дизел, защо беше в странство и с какво се промени през тия тежки трудни години?)
    Писна ми да влизам преди и просто не влизах.
    Сега съм отново на линия.
    Плана ми е на Виваком. Един от първите клиенти съм, още откакто се появиха като Виваком, картата ми е фирмена от голяма група, но номера ми никога не се е ползвал за служебни цели. Друг е въпроса, че в днешно време, тия по магазините, които правят договори взимат бонуси. Доста от тях лъжат хората или премълчават с какъв точно договор се обвързваш....
    Така че внимавай! По телефон избягвай да говориш изобщо! Това ще е подвеждане на 200%.
    Бъди нахален и искай разчупен план според нуждите ти, давайки им пример как другите имат всичко за по 10-15 лева.

Договор само в офис!
    Последно редактирано от VinDiesel : 11-04-2016 на 18:48

кофтито е че документите вече са пристигнали и утре тр да ги взема
    ама първо мисля да ида до другите оператори в офисите и да им кажа че съм на мтл но искам да се местя и да видя дали ще ми предложат нещо невероятно

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Аз казах че да, ясно има ги договорите в офисите но тази оферта я няма в офися
    Кви са тия глупости изобщо?

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Кви са тия глупости изобщо?
    кое не разбра бе умник, в офисите не им изкача такава оферта а те не са ми предлагали и не ми предлагат в реално време
    кое по-точно не разбра

Град
    кофтито е че документите вече са пристигнали и утре тр да ги взема
    ама първо мисля да ида до другите оператори в офисите и да им кажа че съм на мтл но искам да се местя и да видя дали ще ми предложат нещо невероятно
    Преди имаха такава практика, щом се съгласиш с предложеното по телефона, се брои за подписан договор, доколкото си спомням, това го забраниха на операторите от КЗП? Или се бъркам, ако се бъркам, значи си подписал договор.....

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Според мен няма как като са ти я предложили да не можеш да подпишеш в офиса.

ще видим, но аз мисля че ако не съм сложил подпис а те са си решили нещо мога да ги съдя и да спечеля без никакви усилия

Според мен няма как като са ти я предложили да не можеш да подпишеш в офиса.
    ами ти не знаеш ли че офисите нямат нищо общо с централата им в софия която всъщност явно не е обществен офис

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ами ти не знаеш ли че офисите нямат нищо общо с централата им в софия която всъщност явно не е обществен офис
    Нали като те питат по телефона пак трябва да ти донесат договор, който да подпишеш? Какъв е проблема същия този договор да се сканира и да се препрати до всеки офис?

Нали като те питат по телефона пак трябва да ти донесат договор, който да подпишеш? Какъв е проблема същия този договор да се сканира и да се препрати до всеки офис?
    защото явно има хора които са привилегировани да получават бонусите, знам ли
    мернах в нета че и други хора са получавали документи за нов договор по куриер от мтел ма нищо конкретно че е лъжа и тнт

единственото е че може да има уловка с условията, ппонеже онзи ми каза 25% намаление, и аз ся се усетих че тия промоции имат давност и като свърши промоционалния период и ме слагат на някви 20 лв които никъв шанс да искам да плащам щото и сега съм си ок принципно

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    защото явно има хора които са привилегировани да получават бонусите, знам ли
    Ми те пак могат само на точно определени хора да предлагат тези оферти. Или аз нещо съм неадекватен и не сгрявам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си