- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Сурови яйца ?
Хммм, ами Ракши всъщност не схванах израза......
И нека Обещаващата да не се газира толкова![]()
Все пак момичето има право. И аз ползвам домашни яйца-ще кажете няма контрол и да няма нужда от такъв защото когато си произвеждаш сам кокошки от яйца купени от съседката Пенка, шансът да са заразени с нещо почти отпада защото ти ги храниш и контролираш на сто процента, респективно и продукцията им откъм яйца за консумация. С млякото нещата са по-сложни защото все пак е течност, но отново се доверявам на местен производител, а не на млякото от пакети/кутии.
От друга страна и колегата има право, защото до колкото знам живее в Софето пък там месния кравар и бабините яйца отпадат и трябва да се прибегне до готови продукти.
Последно редактирано от tochko : 12-21-2016 на 21:43
оф бе бате, да прибереш някого в гард е като след тейкдауна влезете в позиция "full guard"
така като са те свалили си в най-добрата позиция, в която можеш да бъдеш, а именно - full guard
тва беше може би жиу жицу шега, която се надявах да схванете, ама кур бате, в джудото нема граплинг на земята :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
^ само аз ли схванах от първия път за кво иде реч .. а по темата "яйца от магазина или не" - стига сте драматизирали, няма да умреш от купени продукти...
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Май се оказах права?
тъпа к8рва махай ми се от раздела
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Въпросната позиция по гръб се избягва за нападение защото самото стигане до нея означава точки за другия/задържане и в защита стигне ли се до там веднага следва защитна стойка по корем за защита. Иначе ключове си има на ръцете и душене, но както казах но при по-открити ситуации. Особено зрелище в това отношение предлагат колегите от Монголия с хвърчащи ключове които те изпъват веднага след приземяването.
На състезание партера се играе за кратко ако няма абсолютна доминация от единия противник и следва "Мате" от съдията и възвръщане на борбата в стойка. Това как се достига масово до победата не означава, че това е единствения и най-угоден за всички начин.
Последно редактирано от tochko : 12-24-2016 на 23:06