- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И всичко се преобърна
Здравейте, извинявам се че вече пиша трета тема тук, но не мога да поискам помощ от никого. Отново става дума за най- добрия ми приятел и предложението за секс, което ми направи. Почти бях съгласна, въпреки че знаех че ще се провали всичко след време ама бях готова да рискувам. Обаче вечерта си писахме и той използваше доста нецензорни думи.. аз съм свикнала с това и не ми пречи обаче дойде момента, който всичко се преобърна. Наще случайно видяли чата.. и стана много зле. Сега ми е забранено да излизам с него. Той те е от моя град и не идва супер често ама все пак приятелство от 4 години и то толкова добро.. още не мога да повярвам какво се случва. От както седяхме до 4-5 часа през нощта лятото е си писахме някакви смешни неща.. глупости.. филмирахме се.. помагах му с момичето което харесва... до предложение за секс и дори да станем гаджета, но тайно.. Какво да правя, наистина много се издъних пред родителите си. Прави са да ми забранят да излизам с него.. разбирам ги, но не искам. Какво да направя за да забравим за всичко това и да си бъдем просто приятели. Забърках голяма каша.. Хем искам хем не искам да го нахравя с него.. и за сега просто го отложихме, но какво ще стане? Моляя ви помогнете, наистина по- зле не съм се чувствала никога през живота си.
На колко години си, че си тръгнала да искаш да се чукаш!?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първо - не казваш на колко си.
Второ - повечето родители са така - не могат да приемат, че детето им прави секс, поне докато не стане на 40 години!
Не съм казвала на колко съм, защото в другите 2 теми пише... на 15 почти 16
Правиш това, което ти искаш и толкова.![]()
Добре сега едно ми е чудно как си намирате гаджета от други градове ? Изчакай още за секса има време.Намери подходящият човек за теб с който мислиш че някой ден ще имате семейство. И ако не си готова не го прави. И на тази възраст би трябвало да знаеш как да си криеш чатовете и такива неща.
Щом не си сигурна, чукайте се по скайп :ддддддд (не го прави, несериозно е).Решаваш дали ти се иска, ако те сърби сливата отиваш и се чукате.
Излизаш с него без да им казваш, че си с него. Кажи че излизаш с някоя приятелка.
Докато не се филмира,че е Sixteen and pregnant и ще има тема "Има ли шанс да съм бременна от най-добрия си приятел,с когото се ч*кам?"...тъпотия.Каквото и да се каже,няма значение.
Издънила си се,сега ще потраеш известно време.Няма да те съветвам да се криеш или да лъжеш."Да станем гаджета,но тайно" добре знам какво значи. Дано и ти да разбереш навреме.![]()