- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-едро момиче
аре на МОЛче
а циците като си ги "изработиш" след няколко месеца може и да сложим
Чакай, че семейния бизнес тоя месец е с по-малко от милион печалба и трябва малко да свием бюджета.
Съжалявам, че си нямал... Сега, ако си над 18, можеш да промениш нещата, така че не е оправдание.
Какъв свободен пазар и каква помощ отвън? Помощ от jobs.bg брои ли се за помощ?
Не, ама можеш да станеш по-як, с което да компенсираш... А дори и да не го направиш, спри да бъдеш дебил и все някоя ще те хареса. Като те гледам, май ще ти е по-лесно да се хванеш да тренираш. "По-добре як и тъп, отколкото само тъп" не е случайно, че този надпис виси в половината зали в България.
именно
много е тъпо момчето, не се е примирил със себе си а "няма време"
С това мрънкане нонстоп, жена няма да те търпи, бъди мъж.
"С блага дума и пистолет в ръка, се постига много повече, отколкото само с блага дума!" - Ал Капоне
"С тренировки, зоб и пари се постига много повече, отколкото само с тренировки!" - Аз
Освен това, като човек който дори не се е опитвал да тренира нещо, по-добре не ми разправяй колко е лесно, защото нищо не разбираш! Тренирането е предимно до ген... или до зоб! Ако нямаш подходящ ген или зоб, резултатът всички сте го видели в "спорт и здраве"!
Е, аз не съм мамино синче като тебе и ще трябва да стана богат сам, а не да харча парите на нашите, както правиш ти, а това е по-трудно, ако сам не си се сетил
!
П.С. Със зоб се става огромен за 3 месеца, но не си струва съсипаното здраве според мен!
Няма лош ген, има такива, които се оправдават и такива, които са мотивирани.
И да, Арнолд за 3 месеца е станал огромен със зоб......
По-голяма глупост не бях чел.
Честър Йортън е бил натурален културист, а все пак е бил мистър вселена?
Каза ти го човек, който очевидно е тренирал повече от мен/поне що се отнася до фитнес/:
Относно другите простотии, които ми приказваш... Харча чужди пари докато завърша и то за най-основните неща. Ако мислиш, че храната, общежитието и семестъра са нещо, с което се свалят момичета, явно нещо ти е доста сбъркано... За всичко останало съм си изработил парите.
Ще запаля свещичка за бедното грозно патенце.
Тук си неподготвен, а се изказваш. Чет Йортън е " бащата" на натуралния бодибилдинг. Не е взимал нищо. Само храна и блъскане.
Нисък човек, като теб и мен много повече им личи качването на маса, отколкото на някой висок 190 примерно.
Ако не си мотивиран, а постоянно се оправдаваш, дори и да ходиш на фитнес, пак няма да постигнеш нищо....
Всичко е до нагласата.
Както има много пълни хора, които отслабват и се привеждат в добър външен вид, така има и слаби хора, които правят същото.
На мен пък професионален треньор ми е казвал, че няма лош ген!
Всичко е в твоите ръце!
Ако си с тесни рамена, това е ген, няма как да ги разшириш.
В твоя случай като цяло, на всичко имаш готов отговор, но дали е така или не, не те трогва особено...
Абе, не ставаше въпрос за мен, просто въпрос.Не ме изкарваите загорелтак, който иска да си намери гадже на всяка възможност.![]()
![]()