.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Залагам си главата, че за едно лято изкарвам колкото теб за половин година, а дори не изкарвам кой знае колко... Първата кола съм си я взел със спестявания, събирани няколко години, а никога не съм имал по повече от 2-3лв на ден като ученик. Втората я взех като продадох първата, а помощта от страна на нашите е била под формата на труд, не на пари. Първата година карах пак с това, което успея да спестя, а после от бачкането през лятото и някои странични неща. Поели са ми издръжката като студент(което хич не е малко), но далеч не ми остава за лигавщини. Син съм на майка ми и баща ми, да, ама за частта с харченето на парите си в грешка. Ако си дадеш малко зор, можеш да изкарваш прилични пари, дори в България. Ама ти е по-лесно да мрънкаш.
    Мило, кога ще ме возиш с колата?! Кога ще ходим на шопинг?! Искам да ми купиш нови ботушки с парите на мама и тати!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аре на МОЛче
    а циците като си ги "изработиш" след няколко месеца може и да сложим

Мега фен Аватара на an7raks
    Чакай, че семейния бизнес тоя месец е с по-малко от милион печалба и трябва малко да свием бюджета.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    никога не съм имал по повече от 2-3лв на ден като ученик.
    Аз и толкова нямах!
    Ако си дадеш малко зор, можеш да изкарваш прилични пари, дори в България. Ама ти е по-лесно да мрънкаш.
    Искам да те видя на свободния пазар на труда, без помощ отвън, дали пак ще си толкова "готин" !

Съжалявам, че си нямал... Сега, ако си над 18, можеш да промениш нещата, така че не е оправдание.
    Какъв свободен пазар и каква помощ отвън? Помощ от jobs.bg брои ли се за помощ?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аре на МОЛче
    а циците като си ги "изработиш" след няколко месеца може и да сложим
    Че аз цици си имам, за кво са ми повече?!

Кардинален въпрос - ЗАЩО в ученическите си години съм била по-богата от мъжа ми?! :ооо

Град
    София
    Съжалявам, че си нямал... Сега, ако си над 18, можеш да промениш нещата, така че не е оправдание.
    О да, сигурно и по-висок мога да стана, а пък аз видиш ли не правя нищо по въпроса ?!

Не, ама можеш да станеш по-як, с което да компенсираш... А дори и да не го направиш, спри да бъдеш дебил и все някоя ще те хареса. Като те гледам, май ще ти е по-лесно да се хванеш да тренираш. "По-добре як и тъп, отколкото само тъп" не е случайно, че този надпис виси в половината зали в България.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    именно
    много е тъпо момчето, не се е примирил със себе си а "няма време"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    С това мрънкане нонстоп, жена няма да те търпи, бъди мъж.

Град
    София
    Не, ама можеш да станеш по-як, с което да компенсираш...
    Като те гледам, май ще ти е по-лесно да се хванеш да тренираш. "По-добре як и тъп, отколкото само тъп" не е случайно, че този надпис виси в половината зали в България.
    Това няма как да стане, освен ако не почна да зобя, а аз не искам да си съсипвам здравето.

По-лесно изглежда да стана богат !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Град
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това няма как да стане, освен ако не почна да зобя, а аз не искам да си съсипвам здравето.

И да зобиш, не става само със зобене, пак трябва ядене и то както трябва + яки тренировки.

Интересно как доста хора си мислят, че билдърите взимат някакво вълшебно хапче наречено "химия" или "зоб" и магически стават трикрилни гардероби докато ядат чипс и гледат "Къде е Маги"...
    Ми, стани богат тогава, кво мрънкаш?

Град
    София
    Интересно как доста хора си мислят, че билдърите взимат някакво вълшебно хапче наречено "химия" или "зоб" и магически стават трикрилни гардероби докато ядат чипс и гледат "Къде е Маги"...
    "С блага дума и пистолет в ръка, се постига много повече, отколкото само с блага дума!" - Ал Капоне

"С тренировки, зоб и пари се постига много повече, отколкото само с тренировки!" - Аз

Освен това, като човек който дори не се е опитвал да тренира нещо, по-добре не ми разправяй колко е лесно, защото нищо не разбираш! Тренирането е предимно до ген... или до зоб! Ако нямаш подходящ ген или зоб, резултатът всички сте го видели в "спорт и здраве" !
    Ми, стани богат тогава, кво мрънкаш?
    Е, аз не съм мамино синче като тебе и ще трябва да стана богат сам, а не да харча парите на нашите, както правиш ти , а това е по-трудно, ако сам не си се сетил !

П.С. Със зоб се става огромен за 3 месеца, но не си струва съсипаното здраве според мен!

Град
    Няма лош ген, има такива, които се оправдават и такива, които са мотивирани.
    И да, Арнолд за 3 месеца е станал огромен със зоб......
    По-голяма глупост не бях чел.
    Честър Йортън е бил натурален културист, а все пак е бил мистър вселена?

"С блага дума и пистолет в ръка, се постига много повече, отколкото само с блага дума!" - Ал Капоне

"С тренировки, зоб и пари се постига много повече, отколкото само с тренировки!" - Аз

Освен това, като човек който дори не се е опитвал да тренира нещо, по-добре не ми разправяй колко е лесно, защото нищо не разбираш! Тренирането е предимно до ген... или до зоб! Ако нямаш подходящ ген или зоб, резултатът всички сте го видели в "спорт и здраве" !
    Е, аз не съм мамино синче като тебе и ще трябва да стана богат сам, а не да харча парите на нашите, както правиш ти , а това е по-трудно, ако сам не си се сетил !

П.С. Със зоб се става огромен за 3 месеца, но не си струва съсипаното здраве според мен!
    Каза ти го човек, който очевидно е тренирал повече от мен/поне що се отнася до фитнес/:
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Относно другите простотии, които ми приказваш... Харча чужди пари докато завърша и то за най-основните неща. Ако мислиш, че храната, общежитието и семестъра са нещо, с което се свалят момичета, явно нещо ти е доста сбъркано... За всичко останало съм си изработил парите.
    Ще запаля свещичка за бедното грозно патенце.

Град
    София
    Има и още как! Всеки професионален треньор ще ви го каже! Ти ако гледаш само себе си и мислиш, че при всички нещата се получават по същия начин - в голяма грешка си!
    И да, Арнолд за 3 месеца е станал огромен със зоб......
    Честър Йортън е бил натурален културист, а все пак е бил мистър вселена?
    Всеки професионален спортист е зобил, без изключение.

Град
    Има и още как! Всеки професионален треньор ще ви го каже! Ти ако гледаш само себе си и мислиш, че при всички нещата се получават по същия начин - в голяма грешка си!
    Всеки професионален спортист е зобил, без изключение.
    Тук си неподготвен, а се изказваш. Чет Йортън е " бащата" на натуралния бодибилдинг. Не е взимал нищо. Само храна и блъскане.
    Нисък човек, като теб и мен много повече им личи качването на маса, отколкото на някой висок 190 примерно.
    Ако не си мотивиран, а постоянно се оправдаваш, дори и да ходиш на фитнес, пак няма да постигнеш нищо....
    Всичко е до нагласата.
    Както има много пълни хора, които отслабват и се привеждат в добър външен вид, така има и слаби хора, които правят същото.
    На мен пък професионален треньор ми е казвал, че няма лош ген!
    Всичко е в твоите ръце!
    Ако си с тесни рамена, това е ген, няма как да ги разшириш.
    В твоя случай като цяло, на всичко имаш готов отговор, но дали е така или не, не те трогва особено...

Абе, не ставаше въпрос за мен, просто въпрос.Не ме изкарваите загорелтак, който иска да си намери гадже на всяка възможност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си