- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сърцето ми се къса
Хора посъветвайте ме! Тази сутрин като се събудих и както всичко беше прекрасно, и се бях настроил за една страхотна седмица изпълнена с любов, тя ми изпрати следното съобщение "Аз ти се сърдя btw". Не знам как бихте реагирали вие, но мен това ме съсипва. дори не знам защоСлед като ми писа това, започна да се държи сякаш се е отдръпнала с крачка назад
пс. цветя и бонбони не обича
Просто поговори с нея за какво ти се сърди и го поправи вместо да се чудиш
Остави я да се сърди, ще й мине.
Еми, ако не знаеш за какво се сърди, значи е някаква женска простотия и я остави да се сърди. Не се излагай, бъди мъж, а ако си направил вече нещо по-сериозно, за което ти не се осъзнаваш е твой проблем и помисли какво може да е то.
Не мисля, че е правилно да я остави да се сърди.. От чисто женска страна го казвам, отиди и се бори за вниманието и, ако наистина искаш да оправиш тея неща между вас двамата.
Да бе, да бе. Тя само това чака, да почне да й се омилква отпреде. Оставяй я да са цупи, слушай мъжете, а докато нии даваме мнение вие сигурно сте се оправили![]()
Значи тя се сърди защото беше изоставена! Прелъстена и изоставена, а после лъгана, че са "гаджета" и пак все едно нищо не е станало. Да я оставиш да се сърди е най-лошото, което може да направиш! Мисли го!
Авторе, пожелавам ти късмет![]()