.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на KIRIL98

Unhappy ПРЕЦАКАН :(

Историята накратко е: 4 години харесвах едно момиче(да я наречем Цона), и през тези 4 години, аз не можах да изляза дори на среща с нея. През това време, друго момиче (да я наречем Мария) постоянно ми писа и ми казва, че не била за мен, че била супер зле, понеже бяха приятелки от доста време. Аз нали, хлътнал до уши вече, не послушах Мария и продължих да се мъча. Тогава не съм си и помислял, че Мария може да ме харесва. Чак тази година осъзнах, че не харесвам Цона, а съм започнал да харесвам Мария. Обаче Мария, явно й е писнало и вече не ми говори. А преди ме викаше в компанийката си, ако нещо имаше проблем, на мене се обаждаше. И сега съм с пръст в гъза и си мисля само за Мария. Така че, ако има някой, който ви казва, че момичето/момчето, което харесвате не струва, замислете се, може наистина да е така. Защото, сега съм на "въдицата" на Мария и не мога да се откача. Не е приятно

Ако почвам да се съгласявам със всяка която ми казва "Тя не е за теб, не си струва" трябва да си сменям гаджетата през ден Доста хора завиждат когато имаш нещо прекрасно и се опитват да те прецакат. В твоя случай е по-различно, ти не си имал това момиче Цона( сериозно от всички имена на,света това ли избра?) и Мария е била права, единственото което ти остава е да се извиниш на Мария и да и споделиш чувствата си към нея

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Никога не е късно да признаеш какво чувстваш. Може да ѝ споделиш, че вече не си мислиш за тая предишната, че си осъзнал, че не ти е тръпка вече, кажи ѝ какво чувстваш, поне ще си опитал, да не съжаляваш после.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Наистина ли я нарече ЦОНА?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Кажи на "Мария" истината.Дори и да не се получат нещата,поне ще знаеш,че си го направил.
    Така е,често се случват недоразумения,не се обвинявай.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    А ти представяш ли си това да е истинското й име?
    #malkoSiKozaBaby
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Зарежи ги и двете.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Еми нарекох я "Цона", защото сега я мразя, точно заради породилата се ситуация

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Кажи на "Мария" истината.Дори и да не се получат нещата,поне ще знаеш,че си го направил.
    Така е,често се случват недоразумения,не се обвинявай.
    Между другото наистина си мислех да го направя, но тя постоянно е с приятелки и не мога да я отделя от тях. Пък и се върна при бившия си, когото не харесва. Кой по дяволите се връща при човек, когото не харесва

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Между другото наистина си мислех да го направя, но тя постоянно е с приятелки и не мога да я отделя от тях. Пък и се върна при бившия си, когото не харесва. Кой по дяволите се връща при човек, когото не харесва
    Винаги можеш да говориш с нея или да я потърсиш да се видите насаме.Останалото са оправдания.За бившия й няма как да знаеш на 100%.Всеки си е в личната "драма".

Като губиш време така става, недей да чакаш повече, да не станат по-оплетени нещата. Действай!

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Историята накратко е: 4 години харесвах едно момиче(да я наречем Цона), и през тези 4 години, аз не можах да изляза дори на среща с нея. През това време, друго момиче (да я наречем Мария) постоянно ми писа и ми казва, че не била за мен, че била супер зле, понеже бяха приятелки от доста време. Аз нали, хлътнал до уши вече, не послушах Мария и продължих да се мъча. Тогава не съм си и помислял, че Мария може да ме харесва. Чак тази година осъзнах, че не харесвам Цона, а съм започнал да харесвам Мария. Обаче Мария, явно й е писнало и вече не ми говори. А преди ме викаше в компанийката си, ако нещо имаше проблем, на мене се обаждаше. И сега съм с пръст в гъза и си мисля само за Мария. Така че, ако има някой, който ви казва, че момичето/момчето, което харесвате не струва, замислете се, може наистина да е така. Защото, сега съм на "въдицата" на Мария и не мога да се откача. Не е приятно
    Коя е тя за да ти казва че тя не става за тебе и незнам си какво още, ти сам трябва да разбереш дали наистина е така а не да слушаш другите защото ти незнаеш с каква цел ти го е казала може да е нямала добри намерения според казаното от нея и е искала просто да не сте заедно , или пък ти го е казала от ревност, зад това нещо се крият много причини

Двете са заедно от 5-ти клас и затова се познават доста добре. Аз съм глупакът, който не разбра намеците, а ги пренебрегваше. Сега ме е яд, но ще се опитам да оправя нещата.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Мхм така ще е най добре според мене

Е, д**ба, нищо не стана и с двете. Ще си търся някоя Пена

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз ти казах да ги зарежеш и двете, ти не слушаш...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Замисли се колко Мария е била приятелка на Цона за да ти говори така за нея

Да на Мария и д омръзнало да те чака или си е харесала друг

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Замисли се колко Мария е била приятелка на Цона за да ти говори така за нея

Да на Мария и д омръзнало да те чака или си е харесала друг
    Да харесала си е-скапания си бивш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове