да,с удоволствие
не
На теб кога ти беше рождения ден?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton На теб кога ти беше рождения ден? януари
Първоначално написано от istorika януари Това го помня. Датата, на която ще го празнуваш ме интересува. И все пак да попитам, сигурен ли си, че няма да ни метнеш?
Първоначално написано от inewton Това го помня. Датата, на която ще го празнуваш ме интересува. И все пак да попитам, сигурен ли си, че няма да ни метнеш? 26-ти ми е рождения ден,но ще го правя 28-събота,и не,не възнамерявам да ви метна,но и не виждам голям наплив от желаещи
Първоначално написано от istorika 26-ти ми е рождения ден,но ще го правя 28-събота,и не,не възнамерявам да ви метна,но и не виждам голям наплив от желаещи За трима човека е сигурно. А подарък какъв искаш? Аз ще нося ром, който ще изпия. А нещо само за теб... само Библия мога да ти предложа ако си нямаш.
Първоначално написано от inewton За трима човека е сигурно. А подарък какъв искаш? Аз ще нося ром, който ще изпия. А нещо само за теб... само Библия мога да ти предложа ако си нямаш. подарък-книга,нещо за четене
Първоначално написано от istorika подарък-книга,нещо за четене Даже две ще ти подаря. "Пеперудата" и "Ва Банк" (втората част на "Пеперудата"). Любимите книги на deitona22.
Правила