- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм ?
Здравейте,на 14 години съм (моля без да ме съдите по години) приятеля ми е на 16. Девствена съм,или поне така си мисля. От два месеца не ми идва цикъла,като че ли ми се е подул корема (или си въобразявам?) няма гадене,но ме болят гърдите. Искам да си купя тест но няма да ми дадат... Съвети?
*не сме правили точно секс,но си го отъркваше и друго не с спомням ..
Момиче щом си девствена не си бременна. Може наистина да се е подул ако тренираш гребане с лъжица (много ядене).Гърдите могат да те болят от много неща.И можеш да си купиш тест за бременност никой няма да ти го откаже най-много да те изгледат странно.
Аиде нека Бог бъде със теб.
И все пак ме е срам,даже за годините си изглеждам по мъничка..
Винаги съм искала да знам какво е това чувство...За съжаление никога няма да разбера.
По темата-мисля,че е очевидно-ако не е имало сексуален контакт (демек едното в другото) няма как да си бременна.Ако толкова искаш,купи си тест.Да се надяваме,че скоро ще разбереш дали си правила секс или не.![]()
Сигурно ще ти идва
С презерватив ли го правите или без?
“In order to be irreplaceable, one must always be different.”
Как ще си бременна при положение, че не сте правили секс? Почети малко из интернет, образовай се. Няма смисъл да си купуваш тест, отиди на гинеколог и кажи какви оплаквания имаш.
Какво прехранихте всички момичето, може ест да се забременее без да си правила секс....като дева Мария