Здравейте, имам приятелка от 5 месеца и напоследък многооооо ми идват нервите с нея и малко не издържам. Та, главното е, че не се усеща какви глупости говори и се държи хипер детински. Вчера докато бяхме навън стана дума, че дядо ми му казаха, че има рак, но тъй като са некадърници отидохме в частна болница и хич не беше рак, а лечимо заболяване. Тя явно пак не ме е слушала и ме пита дядо ти колко време живя, нали е бил болен от рак и аз й викам, ма той не е умрял бе и на бъзик и викам иди ся чукни на тва дърво(нали, да не се случват такива неща на дядо ми и изобщо). Тя тръгна, спря се и каза "аааа, не мерси". Аз бях потресен, опитах се да й обясня 10 минути каква глупост е направила, тя НЕ МЕ РАЗБРА и си мисли, че правя от мухата слон. И ми вика, тръгнах да чукна, но осъзнах, колко мръсно е дървото и колко тъпо ще изглеждам на средата на улицата да чукам на дърво. И накрая аз й се извиних, защото няма смисъл да обяснявам и да не ме разбират отпреде. И така много пъти като не се усеща какво прави и говори се караме, и тя не осъзнава какво прави, просто НЕ ОСЪЗНАВА, а на мен почва да ми идва до гушата .. Какво да правя ..
Нарушена т.1 от задълженията на потребителите.
"Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория."
Темата е преместена в раздел "Любов".
Moderated by Indistinct
Последно редактирано от Indistinct : 11-19-2016 на 21:01