- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно оралния секс
разнообразието
а лизането трябва да се прави бързо и по начин който стимулира
например кръгово движение... но все пак всяка харесва по различен начин
тъй че първо разбери какво й харесва
после се забавлявайте...
има хора, които хал хабер си нямат от цялата тази история.. но въпреки това коментират и се правят на интересни
тук има един/двама...
имах предвид други упражнения
а не такива във фитнеса
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Не те засяга, ама със сигурност не е през минута. Никой не е способен са това.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ще ти дам прост пример, бил съм с жени, които ако им подкарам с ръка клитора много бързо, макар и с обилно овлажняване, са твърде чувствителни и не им е приятно и спирам. Но съм бил и с такива, както и в момента, които им доставя голямо удоволствие.
Със всяка жена всичко е различно, познавам и жена, която с годините се е научила и предпочита да свърши само 1 път с мъжа.
От теб като не ти е приятно, може да получа ритник, но с други ще получа нещо друго....
Ама вие и понятие си нямате от проста физиология.
Най-малкото нямате вагини. Наясно съм, че всяка е различна, но гарантирам, че никоя не може да свършва на всяка мин. в рамките на 10-15 минути.
Не знам вие ли лъжете, или вас ви лъжат понеже не разбирате, но подчертавам, че е невъзможно да се свърши 10 пъти за 10 мин.
Аха, ся пък три хд. Нали не ти било проблем? За какво да се хвана след като това се твърди? Логика о.о
Знаеш ли, че жена може да получи 100 оргазма за 1 час?
Има много жени, които симулират оргазъм, но повечето са женени с години, правейки го, когато не им е до секс, да се отърват без отказ...
Факт е, че до сега не съм бил с жена, която да получава толкова много оргазми, някои са краткотрайни, някои са по-дълги и качествени.
Не виждам смисъл да ме лъже, симулирайки толкова качествено... А и мисля че знаеш, или пък не, но жена на която мъжа й пасва в леглото, тя иска да го чука почти постоянно.
Другото което е, не съм някой 15 годишен, да ме излъже, смятам че имам известен сексуален опит.
Също не виждам причина да ме лъже, тъй като се виждаме само за секс...
А и не всичките 30 оргазма са дълготрайни и качествени, да речем 10-12-15 макс, са качествени.
Спал съм приблизително с 30 жени, масово са свършвали 5-6-7 пъти, максимално по спомен 12.....
И снощи определено подминахме 30-така.
За протокола, още в началото след лизането свърши за няма й минута...
Дали ти ми вярваш, дали някой въобще ми вярва, не ме интересува, аз пиша истината, не задължавам никого да ми вярва!