Здравейте, хора. Силно се надявам ако на някого от вас му се е случвало подобно нещо, да помогне с някоя друга дума.
С приятеля ми сме заедно от няколко месеца и няколко пъти сме правили секс. В началото ми беше малко некомфотно и притеснено. Но в последно време тези усещания започнаха да стават все по-силни и започвам да се притеснявам, че може да преминат в параноя. ;д Държа да отбележа, че изключително много го харесвам, привлича ме сексуално и така нататък. Но когато се стигне до секс частта... не знам какво става с мен. Не съм имала подобен проблем досега. Все си мисля, че няма да мога да го задоволя достатъчно и че не съм достатъчно добра. Знам, че преди мен той е излизал с по-големи от него.
И още нещо. Не мога да преценя дали има общо с останалото. Не викам, не пъшкам, не казвам дори гък по време на цялото представление. Ужас, нали. Като надуваема кукла звуча. И на него, и на мен не ми е приятно, че това е така, но колкото и да се опитвам, не мога да се накарам да издам някакъв звук.
На мен ситуацията ми звучи безнадеждна.
На вас сигурно - абсурдна...