.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: На колко?

Hybrid View

На колко?

Здравейте, знам че има много такива теми, но все пак. Според вас на колко години и нормално да се прави секс? И защо на толкова?
    Аз мисля, че накъде 16 е нормално.. а и как казвате на родителите си? Какво се случва когато те разберат?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Щом питаш, още ти е рано!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от angel_S Виж мнението
    Здравейте, знам че има много такива теми, но все пак. Според вас на колко години и нормално да се прави секс? И защо на толкова?
    Аз мисля, че накъде 16 е нормално.. а и как казвате на родителите си? Какво се случва когато те разберат?
    Ейнджъл,всеки си има собствено мнение по темата.Въпросът е защо те интересува?
    Дори и група непознати да ти споделят тяхното виждане за "възрастова граница",това как променя нещата?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Зависи на колко години се почувстваш готов/а...
    И все пак, ако искаш ориентировачно да знаеш, в световен мащаб средната възраст при която тинейджърите почват да водят полов живот е около 16-17г.

П.С Не е важно на колко години ще го направиш.. Важното е преди да го направиш да имаш изградена поне минимална сексуална култура...
    А не след това да питаш "Може ли да се забременее ако свършиш на пъпа" и тем подобни.
    Последно редактирано от Dwyd96 : 11-22-2016 на 10:29

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Зависи на колко години се почувстваш готов/а...
    И все пак, ако искаш ориентировачно да знаеш, в световен мащаб средната възраст при която тинейджърите почват да водят полов живот е около 16-17г.

П.С Не е важно на колко години го направиш.. Важното е преди да го направиш да имаш изградена поне минимална сексуална култура...
    А не след това да питаш "Може ли да се забременее ако свършиш на пъпа" и тем подобни.
    +10000000
    квак

Да съгласна съм с вас. Наистина е много по- важно да се чувстваш готов, а не да го правиш насила или защото вече си на 18-19 пък си девствен.
    Наистина не е хубаво и да си прекалено малък, за което ми е ясно. Няма как да си на 12 и вече да правиш секс..
    За сексуална култура.. да също съм съгласна все пак такива теми много често се срещат.. всяка втора тема тук е със заглавие бременна ли съм. А в някой от тях няма и никаква логика, то просто е невъзможно.

когато почне да ти се прави

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от angel_S Виж мнението
    Е па на колкото се чувстваш готов и си в състояние да го направиш, едни на 14, други на 20, при всеки е относително и различно! Важното е и да има с кой да го направиш, защото сам не става!

аз бях на 15 когато ми беше за първи път. Нашите бяха на почивка през уйкенда и в Неделя се прибраха. Майка ми започна да чисти А прахосмукачката се задави и я даде на баща ми да я види и той извади от тръбата и един презерватив пълен със спеема. Умрях от срам но нищо не ми казаха засмяха се и казаха че съм порасналА

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от marya.petrowa Виж мнението
    аз бях на 15 когато ми беше за първи път. Нашите бяха на почивка през уйкенда и в Неделя се прибраха. Майка ми започна да чисти А прахосмукачката се задави и я даде на баща ми да я види и той извади от тръбата и един презерватив пълен със спеема. Умрях от срам но нищо не ми казаха засмяха се и казаха че съм порасналА
    Кофче за отпадъци нямате ли?
    Контейнер навън?!?!!

nepushanepiq123bg
    Guest
    vin pishi mi

Banned
    Аз мисля някъде към 10 години, и не се шегувам !

Мега фен Аватара на solo_
    15-16 е нормалното
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Мега фен Аватара на Rabalka
    ми нз мен ме отвориха на 14 и не сажалявам ма иначе лапам от 12 годишна и всеки си знае

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    ми нз мен ме отвориха на 14 и не сажалявам ма иначе лапам от 12 годишна и всеки си знае
    Евала Rabalke не знам защо момичетата които са сексуални минават за курви. Секса е нещо яко колкото повече толкова повече.......

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Браво на тебе и аз на толкова започнах

От

Супер фен Аватара на Pug_306
    Е от малка си минала на кожени близалки...

При мен първият път беше та 16 - в 9ти клас. Мисля че 15-16-17 това са нормалните години

Супер фен Аватара на NissaN
    Сефтето направих на 13-момче съм.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Сефтето направих на 13-момче съм.
    Ако е истина - браво !
    Завиждам ти.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Значи мога със сигурност да ти кажа че няма в тоя форум да намериш отговора дали да ебеш най-добрия си приятел, колкото и да му мислиш. Ама дали можело да има friends with benefits, ама на колко години, ама това, ама онова. Стига му мисли, ходи му пускай на момчето (че вече го съжалявам) и каквото стане

По темата все пак - около 16-17 за момиче си е приемливо за мен. Малки курвички дето префи 14 годишни са си направили сефтето са ми малко.. distasteful.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Bisha Виж мнението
    Значи мога със сигурност да ти кажа че няма в тоя форум да намериш отговора дали да ебеш най-добрия си приятел, колкото и да му мислиш. Ама дали можело да има friends with benefits, ама на колко години, ама това, ама онова. Стига му мисли, ходи му пускай на момчето (че вече го съжалявам) и каквото стане
    Биша!? Помакиня ли си?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Дори не знам какво значи това от Bishamon идва.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Bisha Виж мнението
    Дори не знам какво значи това от Bishamon идва.
    Ох, притесних си. Няма значение какво значи. Важното е, че не си.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си