Здравейте,
на 21 съм. Преди 5 години се запознах с него. По-голям е от мен с 3 години. Харесахме се,но бях прекалено малка за сериозни отношения и като цяло много бързо ни приключи всичко.Въпреки всичко , останахме приятели и продължавахме да се виждаме.Преди година и 5 месеца си хванах приятел.Всичко в началото вървеше супер,дори ги запознах.Преди няколко месеца го викнах вкъщи,защото бях сама,а приятелят ми нямаше как да дойде. Викнах и други хора,но той остана. Спахме на едно легло (не сме правили секс). Събудихме се гушнати. След тази случка всичко коренно се промени. Той ми обясни колко много ме обича и как винаги ме е обичал. Започнахме да се виждаме доста по-често. Бях на рождения му ден и останах в тях,тъй като живеем в различни градове.Отново нищо повече не сме правили освен да се гушкаме. Нещата се задълбочиха (той започна да се държи все едно имаме връзка,а знаеше,че си имам приятел) и трябваше да предприема нещо. Реших да не си развалям връзката и му казах,че между нас няма да се получи.От тогава до сега сме се видяли около 7/8 пъти и уж всичко си е както преди (приятели сме си бла,бла).. Да,ама не. Аз не спирам да мисля за него. Мечтая си и си представям как сме заедно и това ме побърква.Имам чувството,че не е от тая планета. Толкова пъти сме лежали един до друг,дори съм се събличала по сутиен,когато съм заспивала до него и нито един път не ми намекна за секс. Просто ме гушкаше и заспивахме. Сега,като ми говори за други момичета се дразня. Много ми е кофти,че в главата ми е само той,а не приятеля ми. Въпреки че не съм му изневерила физически,в мислите ми му изневерявам всеки ден. Не знам какво ми става,хора. Огромна нужда имах да споделя.