.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    За англичаните да не говорим, дето са на остров... Ама то какво да искаш от народи, които са се женили с роднини, за да се запази наследственото богатство. Гените им са сигурно по-увредени и от тези на хората около Чернобил.
    Не знам аз като се возих в лондонското метро видях едно много хубаво момиче с руса коса и сини очи, мязаше на местна пък не знам!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Нали все пак се казва да бъдеш себе си, а не да се правиш на някой който не си, защото рано или късно ще те хванат, че преиграваш!
    Ще ти го преведа по-разбираемо: бъди себе си, ако си какъвто трябва, ако не си - промени се и стани, не преигравай. Демек, ако си сериозен и точен човек с чувство за хумор, не се прави на палячо, а бъди себе си, пък ако си палячо, стани сериозен и точен човек. Не е нужно да го преиграваш, можеш да го промениш.

Цитирай Първоначално написано от ParadiseBG Виж мнението
    Оффф лоши новини имала си е гадже, тъпо се получава. И все пак да не се опитвам напразно де. Е все някога ще скъсат.... нали? O_O Пък ще се постарая все пак тя да ме заиска? Мисля, че това е начина? Не знам.
    откажи се
    докато я чакаш - я стане, я не
    по-добре си намери друга
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Жени свободни има много, просто средата в която се намираш, явно е само от заети...
    тия които са трайно свободни са ужасни - физически и ментално и личат от километри
    най-добре е да забиеш прясно скъсъла, но нито прекалено рано докато е още депресирана, нито прекалено късно, че да се забие с някой друг
    Ще ти го преведа по-разбираемо: бъди себе си, ако си какъвто трябва, ако не си - промени се и стани, не преигравай. Демек, ако си сериозен и точен човек с чувство за хумор, не се прави на палячо, а бъди себе си, пък ако си палячо, стани сериозен и точен човек. Не е нужно да го преиграваш, можеш да го промениш.
    преиграването е много по-лесно от промяната
    виждал съм много хора и мъже и жени, които искат да се променят
    формирането на характера и поведението е до към 16-18 г. възраст
    след това е късно

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Нали все пак се казва да бъдеш себе си, а не да се правиш на някой който не си, защото рано или късно ще те хванат, че преиграваш!
    Е ти на тия години вече трябва да си мъж, не дете сучещо от цицката на мама....

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    преиграването е много по-лесно от промяната
    виждал съм много хора и мъже и жени, които искат да се променят
    формирането на характера и поведението е до към 16-18 г. възраст
    след това е късно
    Гледайки теб и Грозния си мисля, че трябва да се въведе нещо като термин "Синдрома на Грозния". Хем не си доволен от сегашното си положение, хем не искаш да го промениш.

Супер фен Аватара на sladura89
    Аз съм си сериозен и точен човек, ама явно повечето не го забелязват, малко са тези, които го забелязват и обикновено пък с тях сме само приятели!

Здравейте пак съм аз, писахме си скоро и тя ми каза, че са скъсали с приятеля ѝ така, че пак имам шансове.... мисля.... надявам се :/ . Тази седмица ще излизаме няма да сме само двамата ще сме в група, пък мисля си така че е по-добре като за начало....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си