- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ??...
Привет на всички. Имам проблем, който искам да споделя с вас и ако може да ми дадете някакви съвети, ще съм ви много, много благодарна. Аз съм момиче на 19 и имам приятел от почти година който е с година по - голям. Проблемът е, че от известно време съм забелязала, че отношенията му с моята уж най - добра приятелка не са много приятелтелски. Той учи в друг град и се е случвало аз да не знам кога ще се прибира, а тя да. Когато излезем с компания цялото внимание е насочено към нея. Ако излезем на дискотека си танцува само с другите, мен все едно ме няма. Случвало се е да се отдръпна и той да забележи след 15 мин че липсвам. Това не ми се струва много нормално. По повод на празниците, които предстоят ми каза, че няма да сме заедно, защото му е писнало да ме мъкне на всякъде с него. А това не е точно така, да ходя с неговите приятели, но аз не съм виновна, че моите приятели и колеги не се организират да отидем някъде. Постоянно той имал варинати и тем подобни. Не мога да разбера как е възможно за спорим за това. Та нали сме заедно има ли значение кой е организирал нещата ? .. За Нова година няма да сме заедно, защото той ще с неговите приятели но въпросната ( моя приятелка ) ще е там, ще е и едно момиче което си я харесвал преди и са се случвали някои неща. Това нормално ли е според вас ? Да предпочита другите пред мен ?? Аз оставам сама защото няма къде да отида за празниците ако не съм с него. Каза да си стоя вкъщи и да си гледам президента по телевизора. Дайте ми съвет как да постъпя - в мен ли е вината. Изобщо обича ли ме ..страх ме е да го попитам, защото ако се ядоса може веднага да ме зареже. Стигнах до там, че да се моля да ме вземе със него. .. ( докъде я докарах ) ??? Помогнете ми ! Благодаря предварително !
Последно редактирано от michaelis : 12-06-2016 на 19:39
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
Първо тази твоя най-добра приятелка, не ти е приятелка, щом допуска това да се случва.
Второ, приятелят ти явно се има за вървежен пич, мъкнел те все с него, че вие във връзка ли сте или познати, ебаси пича.....
Аз лично не бих допуснал да се сближа толкова с жената, на мой приятел.
Много се съмнявам, че двамата са правили секс, нещата намирисват или секса се пече.....
Според мен вече му е писнало да е с теб и го прави по задължение, щом приятелката ти е преди теб, защо изобщо си губиш времето с такъв човек???
Там където не те ценят, няма смисъл да седиш....
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..