- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета,как ще се почувствате ако той не се опита да ви защити в тази ситуация?
Примерно се разхождате с гаджето си и идва някъв огромен тип и започва да ви обижда, псува и унижава (с думи), а може и да ви шляпне по задника един два пъти.
Как бихте искали гаджето ви да реагира в тази ситуация?
Да се има предвид че тоя е два пъти по-голям и силен от гаджето ви и може да го прати в болница с един удар.
Бихте ли почувствали , че гаджето ви е слабак и е неспособен да ви защити? Бихте ли си търсили ново гадже след тази ситуация ако той не направи нищо?
А в ситуацията която той (гаджето ви) казва нещо на този, си представете , че е 50 на 50 дали ще отиде в болница с фрактура на черепа и счупена челюст...
Най-добре ли е да си замълчите и двамата и да се опитате просто да се махнете от там?
Дори и да бъда бит, не бих позволил да ме унижава, а и докато не падна в несвяст, не се предавам!
Дори и да бъдеш пребит пред мацката, за нея ще си най-големия мъж.
Защото имаш достойнство, ако позволиш да те мачкат, цял живот ще бъдеш мачкан!
Аз съм бил винаги на тоя принцип.
Физическата болка минава, но потъпкването на достойнството остава завинаги.
Като дете се е случвало някой да ме бие и 3 пъти, но на 4-тия път му цепя кофата и мача приключва.
После не иска да се занимаваме повече, има респект и така..
Никога не съм се давал без бой. Съветвам те същото, макар и да имаш силна физическа болка.
А и никога не знаеш какво може да стане.
Може да те подцени и да го напляскаш, само трябва да имаш сърце....
Ако си 50 кила с мокри гащи, хващаш гаджето за ръка и си тръгвате. Тва да ядеш бой просто за спорта си има медицинска диагноза, не благодаря. Тая глава не си я носиш с себе си само за красота... ползвай я по предназначение.
Аз специялно няма кой де ме уплаши до такава степен, едно щото не съм много малък и 2-ро щото съм тренирал бойни изкуства половината си живот. Но като бях на 15 са ми вадили нож, една групичка наркомани ми искаха парите. Мислиш ли че живота ми струва 5-10 лева? Ситуацията ти тука е същатата, и ако момичето е разбрано, няма се прави на кифла и да ти се цупи после.