.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    sexygirl00
    Guest

Купон след купона

Здравейте. Момиче съм на 16 години. Както всяко момиче на моята възраст, и аз харесвам купоните. Един ден най-добрия ми приятел от училище имаше рожден ден(не мога да кажа дата, но беше октомври). Навън вечер беше студено и нямаше как да се прибера, защото беше много студено. Вилата беше извън София. Приятеля ми навършваше 18 години и исках да отида, но имах вечерен час. Не знаех какво да правя и звъннах на братовчед ми да го питам дали ще може да ме вземе. Той се съгласи и казах на баща ми. Така вечерния час се оказа до 1 вместо до 23:30. Отидохме на вилата и както винаги имаше много пиене и всички се наливахме, знам, че за момиче не е хубаво, но всички го правиха. Танцувахме, пихме, смяхме се, ядохме и торта, да не поврва човек, защото днешно време на рождените дни с купони не винаги има торта. Към 12 дойде ме вземе батко ми, така казвам на братовчед ми. Влезнах в колата и беше топличко, а на вън страшен студ. Братовчед ми видя, че много се бях напила и ми пускаше закачки, а на всяко недевствено момиче и е супер. По едно време спрях да го приемам като роднина и го изгледах съблазнително,бях пияна, не ме съдете. Той разбра намека ми. Забравих да кажа, че е на 19 и двамата си нямахме гаджета. Минавахме през Лъвов мост и там батко ми спря. Той се сети, че имам вечерен час и се обади на баща ми като каза, че ще спя у тях, защото не съм в много добро състояние. Той нае една стая за една вечер. С влизането започнах да се разсъбличам. Той ме похвали, че съм много бърза и се засмя. После аз съблякох и него. Метна ме леглото и почнахме да го правим. Първо му го вдигнах с една френска. После той беше отдолу докато не ми настръхнаха зърната. Като си го вкара беше супер, защото не съм била с момче с толкова голям 21 см. правихме доста време и накрая той свърши в мен. На следващата сутрин се прибрах и се извиних на нишите, че съм била в толкова пияна. Бях се притеснила толкова много, защото той свърши в мен....Преди една седмица си говорихс братовчед ми и той каза да не се притеснявам и по-добре да забравим нещата. Преди три ден цикълът ми дойде и се успокоих. Просто исках да споделя това с хора, които не ме познават лично. Моля ви не обиждайте, защото не съжелявам за товам което направих. )

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Хубава история.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от sexygirl00 Виж мнението
    Здравейте. Момиче съм на 16 години. Както всяко момиче на моята възраст, и аз харесвам купоните. Един ден най-добрия ми приятел от училище имаше рожден ден(не мога да кажа дата, но беше октомври). Навън вечер беше студено и нямаше как да се прибера, защото беше много студено. Вилата беше извън София. Приятеля ми навършваше 18 години и исках да отида, но имах вечерен час. Не знаех какво да правя и звъннах на братовчед ми да го питам дали ще може да ме вземе. Той се съгласи и казах на баща ми. Така вечерния час се оказа до 1 вместо до 23:30. Отидохме на вилата и както винаги имаше много пиене и всички се наливахме, знам, че за момиче не е хубаво, но всички го правиха. Танцувахме, пихме, смяхме се, ядохме и торта, да не поврва човек, защото днешно време на рождените дни с купони не винаги има торта. Към 12 дойде ме вземе батко ми, така казвам на братовчед ми. Влезнах в колата и беше топличко, а на вън страшен студ. Братовчед ми видя, че много се бях напила и ми пускаше закачки, а на всяко недевствено момиче и е супер. По едно време спрях да го приемам като роднина и го изгледах съблазнително,бях пияна, не ме съдете. Той разбра намека ми. Забравих да кажа, че е на 19 и двамата си нямахме гаджета. Минавахме през Лъвов мост и там батко ми спря. Той се сети, че имам вечерен час и се обади на баща ми като каза, че ще спя у тях, защото не съм в много добро състояние. Той нае една стая за една вечер. С влизането започнах да се разсъбличам. Той ме похвали, че съм много бърза и се засмя. После аз съблякох и него. Метна ме леглото и почнахме да го правим. Първо му го вдигнах с една френска. После той беше отдолу докато не ми настръхнаха зърната. Като си го вкара беше супер, защото не съм била с момче с толкова голям 21 см. правихме доста време и накрая той свърши в мен. На следващата сутрин се прибрах и се извиних на нишите, че съм била в толкова пияна. Бях се притеснила толкова много, защото той свърши в мен....Преди една седмица си говорихс братовчед ми и той каза да не се притеснявам и по-добре да забравим нещата. Преди три ден цикълът ми дойде и се успокоих. Просто исках да споделя това с хора, които не ме познават лично. Моля ви не обиждайте, защото не съжелявам за товам което направих. )

рабалкоподобен плебей

мисля, че вече е време да спреш да си измисляш глупости и да мечтаеш

научно доказано е (всичко го знаехме и преди да се докаже), че мъжкия пол е грешка
    и сега всеки се съжалява че е момче
    обаче не е това начина... ако толкова ти се иска да бъдеш жена, вземи и се самоубий, та да се преродиш
    ако има Бог, ще се изпълни молбата ти

но дори и да има Бог, мъжете пак си остават грешка
    даже има и научни статии

ПП: само можеш да си мечтаеш да правиш френска
    Последно редактирано от solo_ : 11-24-2016 на 16:39
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Мега фен Аватара на skatew
    Бахахаха кво ви стаа е хора как с братовчед ти бахти долната мастия малка хахах
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexygirl00 Виж мнението
    ...Минавахме през Лъвов мост и там батко ми спря. ...
    Как пък изпод моста не изскочи още един трол да си направите тройка ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Деба тиа филми _____

Супер фен Аватара на Pug_306
    Заеби тея филми ....

Не знам как като сте накъркате толкова и после как си спомняте всичко

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Tainatawe Виж мнението
    Не знам как като сте накъркате толкова и после как си спомняте всичко
    Вика му се лошо пианство, и аз го имам...
    Като се напиеш, на другия ден си спомняш всички глупости дет си правил и те е срам от самия себе си... А другите нищо не помнят

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Вика му се лошо пианство, и аз го имам...
    Като се напиеш, на другия ден си спомняш всички глупости дет си правил и те е срам от самия себе си... А другите нищо не помнят
    Обикновенно аз съм тоя, на когото му разказват как е скачал на бой и са го разтървавали, не се напивайте ако имате агресивно пиянство, взех си поуката, не е приятно за другите.

Не знам ама като се напих на свиня веднъж помнех половината неща, но ми се губи голяма част и помня на моменти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си