.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Cool Харесвам момиче.До коледа помагайте сега.

Здравейте.На 17 съм и харесвам момиче, което учи в моето училище ( 16 год. е ).Та даже всяка сутрин се виждаме на спирката.Живее близко до унас ( на 5 минутки ).Тя знае че я харесвам, но незнам как да проджа от тук нататък.Наскоро се раздели с нейният бивш приятел, може би има 2-3 седмици.Аз я познавам от много време и тя мене, но просто в последно време ми падна много в очите.Та да изчакам ли да дойде коледа и да я поканя ден преди коледа да излезем, защото ако се съгласи мислех на следващият ден ако си прекараме добре да я поканя пак и да и подаря нещо скромно.Пиша това, защото наскоро се раздели с нейният, както казах и мисля, че сега не иска да има приятел, затова си втълпих това преди коледата.Нещо друго да попитам: Дайте някакви намеци да и правя без комплименти, нещо с очи, усмивка нз какво точно.По принцип си пада по футболисти и си харесва този спорт.Аз не съм футболист ами едно леке, което тренира фитнес зимата а през останалите сезони лостове ( в доста добра форма съм да отбележа ).Казавам просто повечето детайли.Ще я поканя на среща но смятам да го направя преди коледа както казах, питам просто за базови идеи ( така да го кажа ).Някакви намеци или от сорта на нещо такова.За нейните любими неща ( слуша чалга г/д, Слави Трфинов ) а аз си падам по рап, хип-хоп но когато съм в настроение слушам, като нейните песни.Във фейсбук поствах Харесай и ще те оценя ей такива глупости.Тя ми харесваше тези постове и знае, че я харесвам.Та още подобни неща да кажете.Искам да се консултирам предимно с момичета, но няма и да откажа помощ от момчета.Момичетата, какво харесват в едно момче ? - Обличам се много добре ( много хора ми го казват ).Та не се правя на някого за да ме хареса но съм срамежлив ( огромен проблем ).

Само за нея си мисля и за никое друго момиче. ( ако на това му наричате любов ок да е )

П.С. Съжелявам ако имам правописни грешки, все пак всеки може да допусне малки или МНОГО ( като мене ).Айде благодаря предварително ще отговарям на вашите мнения ако имам въпроси.

Пич, като за начало ще мине прекалено много време до коледа.Всичко може да се случи, така че на твое място не бих чакал толкова.Това че си срамежлив е проблем, но можеш да го поправиш като за начало самооценката ти е прекалено ниска "леке което тренира фитнес" , това че тренираш нещо различно от футбол не значи, че няма да се получи.Трябва да си уверен в себе си, това е най-важното.Иначе за другото усмихвай се докато си с нея, гледай да не повдигаш темата за бившия и, абе като цяло я накарай да се чувства добре с теб.Няма магически погледи, с които да я накараш да се влюби в теб.

Цитирай Първоначално написано от HyenaG Виж мнението
    Пич, като за начало ще мине прекалено много време до коледа.Всичко може да се случи, така че на твое място не бих чакал толкова.Това че си срамежлив е проблем, но можеш да го поправиш като за начало самооценката ти е прекалено ниска "леке което тренира фитнес" , това че тренираш нещо различно от футбол не значи, че няма да се получи.Трябва да си уверен в себе си, това е най-важното.Иначе за другото усмихвай се докато си с нея, гледай да не повдигаш темата за бившия и, абе като цяло я накарай да се чувства добре с теб.Няма магически погледи, с които да я накараш да се влюби в теб.
    Знам че няма магически погледи исках да видя какви са вашите мнения.

Няма проблем, а на въпроса ти "какво харесват момичетата" всеки ще ти отговори различно, но аз лично мисля, че на първо място е увереността.

Няма проблем, а на въпроса ти "какво харесват момичетата" всеки ще ти отговори различно, но аз лично мисля, че на първо място е увереността.
    Нещо друго освен това ?

Ами да.Добре ще е да правиш комплименти, така я караш да се чувства добре, не знам защо си написал "без комплименти".Ако искаш друг съвет питай по-конкретно.

Ами да.Добре ще е да правиш комплименти, така я караш да се чувства добре, не знам защо си написал "без комплименти".Ако искаш друг съвет питай по-конкретно.
    Написах го защото правя комплименти друго понякога като си пишем тръгва чата ама и понякога стига ме до момент, в който нищо не си пишем.Тренира танци

Мене по ме интересуват темите за разговор или поне за чат

Няма магически погледи, с които да я накараш да се влюби в теб.
    Цитирай Първоначално написано от couved Виж мнението
    Знам че няма магически погледи
    Напротив.

П.С. Не търси съвети от момичета за такива неща.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си