Да се самоубиеш е още по-голям грях, от това да убиеш друг. Ти си пратен на земята поради 1 или друга причина. И ти по този начин все едно отказваш да изживееш греха ти от миналият ти живот. Самоубийството е апсолютно последния възможен начин за решаване на проблема.. Не мога да те спра, но мога да ти кажа, че ще нараниш близките ти до крайна степен... Помисли и за хората, които поне малко те обичат, независимо от външността ти. Помисли и за себе си.. Едвам на 20 години си и вече мислиш, че е време да ти свърши живота ?? Замисли се малко... Искам дълбоко да се замислиш в това, което искаш да направиш.. Седни, затвори очи за 10-15 минути и разсъждавай върху това, което те притеснява.. Не се отчайвай.. Кажи си: " Аз мога ! Аз ще го направя ! Промени живота ти... Да не те интересува грозотата.. Важно е това, което има под нея Не знам, дали си фейк или не.. Но се надявам, че си. Но все пак ако не си.. Наистина, пробвай !!! Разговаряй с най-близките ти хора с това.. Те ще ти помогнат много също.. Никога, ама никога не стигай до самоубийството.. Пак ти казвам.. Това е и по-голям грях от това да убиеш друг!