- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме бива с момичетата ?
Здравейте ,аз съм момче на 17 години и се занимавам с едно момиче на 14 ,та излизаме от 1 месец,гушим се ,държим се за ръка и днес я целунах с език ,тоест на мен ми хареса много,но на нейна приятелка е казала че се целувам като нормално момче а за мен това е по-зле отколкото да ти каже,че не можеш да се целуваш,та след това я попитах в какви отношения сме и тя каза че не знае ,харесваме се взаимно и сме се привързали един към друг,та какво да правя...
След като си на 17, защо се занимаваш с 14-годишна хаха според мен 14годишните нямат много опит в това, дали наистина осъзнават, че са привлечени от противоложния пол.
Пробвай с някоя на твоята възраст - + 1година разлика и ще видиш че държанието ще е коренно различно. Успех !
"И луната е самотна, но блести"
Попринцип не се занимавам с по-малки точно поради тази причина, незнаят какво искат, според мен не трябва да се занимаваш с дечица. Ходи по купони а-у, там има много момичета, с които да се упражняваш.
Знаем,че очакваш да е казала,че се целуваш като БОГ,обаче какъв чак толкова ти е проблемът не разбирам?![]()
Според мен такъв няма,ти си го създаваш.
+ Това девойката е на 14,откъде пък толкоз знае "нормалното" момче как се целува.Тя довчера си е играла с барбита,а ти очакваш от нея големите статистики.
Подкрепям горните мнения за възрастта ,иначе.Но в крайна сметка зависи от вас двамата и как гледате на нещата.
Е па то кой го бива с момичетата, но пък ако бяха като отворена книга можеше просто да не ни хващат интереса!![]()
Хвани се с наборка или някоя 1,2 години по-голяма и ще усетиш разликата,а не докато се разочароваш от малките пикли,като станеш на 20+ да си хващаш все лели,защото можели да ти дадат от това което имаш нужда.
По-добре и предложи връзка. Щом не знае, а се харесвате, сигурно чака да направиш крачка! А иначе и мен не ме бива!!