.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    weir2rdusq
    Guest

Angry Не ме бива с момичетата ?

Здравейте ,аз съм момче на 17 години и се занимавам с едно момиче на 14 ,та излизаме от 1 месец,гушим се ,държим се за ръка и днес я целунах с език ,тоест на мен ми хареса много,но на нейна приятелка е казала че се целувам като нормално момче а за мен това е по-зле отколкото да ти каже,че не можеш да се целуваш,та след това я попитах в какви отношения сме и тя каза че не знае ,харесваме се взаимно и сме се привързали един към друг,та какво да правя...

След като си на 17, защо се занимаваш с 14-годишна хаха според мен 14годишните нямат много опит в това, дали наистина осъзнават, че са привлечени от противоложния пол.
    Пробвай с някоя на твоята възраст - + 1година разлика и ще видиш че държанието ще е коренно различно. Успех !
    "И луната е самотна, но блести"

Попринцип не се занимавам с по-малки точно поради тази причина, незнаят какво искат, според мен не трябва да се занимаваш с дечица. Ходи по купони а-у, там има много момичета, с които да се упражняваш.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Знаем,че очакваш да е казала,че се целуваш като БОГ,обаче какъв чак толкова ти е проблемът не разбирам?
    Според мен такъв няма,ти си го създаваш.
    + Това девойката е на 14,откъде пък толкоз знае "нормалното" момче как се целува. Тя довчера си е играла с барбита,а ти очакваш от нея големите статистики.
    Подкрепям горните мнения за възрастта ,иначе.Но в крайна сметка зависи от вас двамата и как гледате на нещата.

Супер фен Аватара на sladura89
    Е па то кой го бива с момичетата, но пък ако бяха като отворена книга можеше просто да не ни хващат интереса!

Удряш 2 ракии да ти се развърже езика и да не ти пука.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Хвани се с наборка или някоя 1,2 години по-голяма и ще усетиш разликата,а не докато се разочароваш от малките пикли,като станеш на 20+ да си хващаш все лели,защото можели да ти дадат от това което имаш нужда.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Хвани се с наборка или някоя 1,2 години по-голяма и ще усетиш разликата...
    Понеже "наборката" или каката ще тръгнат с такива като него, вместо с някой батко ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

По-добре и предложи връзка. Щом не знае, а се харесвате, сигурно чака да направиш крачка! А иначе и мен не ме бива!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си