Малко ми беше странна обосновката за напускане на страната с това YouTube, но горе долу разбрах защо не искаш да виджаш хората в България е и аз като се прибера по 1 път в годината и с всяка година успановявам деградация, което не ме радва, но кво да се прави сега, ето горе във видеото с "конспирациите" е казано що е така.
Да странстваш и обикаляш света е готино бе що не, аааа финикийски знаци нали трябват финанси? В Холандия и въобще където и да било другаде надали ще имаш време да гледаш въобще YouTube, там не си first class Талибан или Циганин, за да получаваш пари и привилегий от въздуха ти си "втора ръка Европеец", а те трябва да бачкат до побъркване и да плащат всичкоомм. В "светая светих" Империята САЩ не ни зачитат ич и за хора. "-От къде си? -България. -Кво, около Тексас? - Не Европа бе. Ааа Европа мхм ясно." А пък тея са толкова спрели горките, въобще не ми се говори за тях.
Та моята мечта ми беше да мога да се върна в страната си, навън не е моето не е моят език не е моят народ, ама съдба дееба кво да се прай.
Над 35 000 трудоспособни българи напускат страната ни годишно
http://news.bnt.bg/bg/a/knsb-nad-35-...ta-ni-godishno