.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    Малко ми беше странна обосновката за напускане на страната с това YouTube, но горе долу разбрах защо не искаш да виджаш хората в България е и аз като се прибера по 1 път в годината и с всяка година успановявам деградация, което не ме радва, но кво да се прави сега, ето горе във видеото с "конспирациите" е казано що е така.

Да странстваш и обикаляш света е готино бе що не, аааа финикийски знаци нали трябват финанси? В Холандия и въобще където и да било другаде надали ще имаш време да гледаш въобще YouTube, там не си first class Талибан или Циганин, за да получаваш пари и привилегий от въздуха ти си "втора ръка Европеец", а те трябва да бачкат до побъркване и да плащат всичкоомм. В "светая светих" Империята САЩ не ни зачитат ич и за хора. "-От къде си? -България. -Кво, около Тексас? - Не Европа бе. Ааа Европа мхм ясно." А пък тея са толкова спрели горките, въобще не ми се говори за тях.

Та моята мечта ми беше да мога да се върна в страната си, навън не е моето не е моят език не е моят народ, ама съдба дееба кво да се прай.

Над 35 000 трудоспособни българи напускат страната ни годишно
    http://news.bnt.bg/bg/a/knsb-nad-35-...ta-ni-godishno
    Съжалявам за това.. надявам се някой ден да се сбъдне желанието, пожелавам ти го от все сърце!

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от vasil poriazov Виж мнението
    Съжалявам за това.. надявам се някой ден да се сбъдне желанието, пожелавам ти го от все сърце!
    ми дано, всички един ден да сме пак заедно в държава ни, обаче без подменени ценности и простотия на почит - да видим
    Последно редактирано от michaelis : 11-29-2016 на 17:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си