- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са вашите мечти?
Да, офц, не по твое желание, ти си жертва на системата
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ок обясни ми ти как би искала да живееш. Аз имам тука няколко примера под ръка:
Разбиват ми няколко пъти вече апартамента, всичко разхвърляно, нищо не са взели защото пари в къщи няма, но разправии бол. Отиваме на ресторантче и заради една маса с някакви си стана кютек нещо си някой нещо гледал на криво, аз лично такива примитивни обноски и скандали мразя ужасно много. Пускам по националната телевизия новини, те на Турски език. Извинявай ама аз живея в България не в Турция или ?!?
Едно приятелче си купи чосто ново Audi отива да яде в ресторанта, паркира колата яде, излиза след час и колата я няма.
Eдна роднина, плаща си здравни осигуровки, получава инсулт и трябва тя сама да си донесе всички консумативи в болницата, да си плати допълнително (нямаш пари ама взинаш назаем иначе мреш) и след месец пак да е на работа. След месец на работа след инсулт ?!?!
Други абсурди като какво учат учениците в училище, че сме имали комшийско турско присъствие или в учебника по за 5 клас по музика се учат как "две кебапчета крилати пазят рая с автомати" е майка му дееба това кво е?!? Навсякъде се също масово се натрапва, че ако си брантия ше успееш, примери бол, чалгарки, разни парясници в Шоуто на Слави тиквеника или продавачка в мол ... ммм мноо престижно ?!?
Гледам също президента ни как говори глупости и ни тика във война със северните ни комшии, гадни агресори били, ше ни нападнат като в Украйна, ае като отида на морето ако не са "тея агресори" един апартамент не мое да продадат там.
Да забрайм политиката тя е мръсна работа, но ок искаш семейство, ми хубаво почвате няква работа и двамата и решавате да си купите апартамент. Отивате в банката и тея пичове ви заявяват лихвата е 8% на discount?!? Това някой с трети клас по математика като мене може да сметне, че при заем от 100 000 евро за 25г. трябва да се върнат 250 000 евро и то при лихвен % в Европа на еврото 0% и в България на лева 0%. Аз няма да купувам апартаменти на всички в банката. Жилищните кредити в Германия, Австрия, Испания и т.н. са от 1,2% до 3% ок, а при нас със средна заплата от 600лв. в страната е 8% ?!?! Ние кво да не сме Швейцария или Лихтенщайн ?!
Също не мога да понасям шофирането по пътищата, еми сори ама моя съсед кара с 200 в града аз при него с 4 иконони и молитвеник, трябва да се возя, един път напрайх тази грешка повече никога и винаги ама винаги другите са виновни !!!
Паркиране по тротоарите, по детските площадки е ок къде да вървим по улицата ли или как ?!? Прави ми също впечатление масово педали се пръкнали е ок как, защо ?!? Ей тука във форума едната дет не може да си напише без правописна грешка името на купон оргия с 4 ма. на 25 кавали. Ае добре ве утре мойте деца същите ли ще са ?!? WTF ?!?
Та искаме уж да променим нещо си, гласуваме, гласуваме, да но нещо не става и не става в един момент си казвам ммм, малко ми идва в повечко и довиждане ......
Обясни ми сега твоята теория каква е, защото на тези 40 000 напускащи страната на година мнението им няма да се различава коренно от моето мисля ?
Последно редактирано от michaelis : 12-01-2016 на 09:01