- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са вашите мечти?
ок обясни ми ти как би искала да живееш. Аз имам тука няколко примера под ръка:
Разбиват ми няколко пъти вече апартамента, всичко разхвърляно, нищо не са взели защото пари в къщи няма, но разправии бол. Отиваме на ресторантче и заради една маса с някакви си стана кютек нещо си някой нещо гледал на криво, аз лично такива примитивни обноски и скандали мразя ужасно много. Пускам по националната телевизия новини, те на Турски език. Извинявай ама аз живея в България не в Турция или ?!?
Едно приятелче си купи чосто ново Audi отива да яде в ресторанта, паркира колата яде, излиза след час и колата я няма.
Eдна роднина, плаща си здравни осигуровки, получава инсулт и трябва тя сама да си донесе всички консумативи в болницата, да си плати допълнително (нямаш пари ама взинаш назаем иначе мреш) и след месец пак да е на работа. След месец на работа след инсулт ?!?!
Други абсурди като какво учат учениците в училище, че сме имали комшийско турско присъствие или в учебника по за 5 клас по музика се учат как "две кебапчета крилати пазят рая с автомати" е майка му дееба това кво е?!? Навсякъде се също масово се натрапва, че ако си брантия ше успееш, примери бол, чалгарки, разни парясници в Шоуто на Слави тиквеника или продавачка в мол ... ммм мноо престижно ?!?
Гледам също президента ни как говори глупости и ни тика във война със северните ни комшии, гадни агресори били, ше ни нападнат като в Украйна, ае като отида на морето ако не са "тея агресори" един апартамент не мое да продадат там.
Да забрайм политиката тя е мръсна работа, но ок искаш семейство, ми хубаво почвате няква работа и двамата и решавате да си купите апартамент. Отивате в банката и тея пичове ви заявяват лихвата е 8% на discount?!? Това някой с трети клас по математика като мене може да сметне, че при заем от 100 000 евро за 25г. трябва да се върнат 250 000 евро и то при лихвен % в Европа на еврото 0% и в България на лева 0%. Аз няма да купувам апартаменти на всички в банката. Жилищните кредити в Германия, Австрия, Испания и т.н. са от 1,2% до 3% ок, а при нас със средна заплата от 600лв. в страната е 8% ?!?! Ние кво да не сме Швейцария или Лихтенщайн ?!
Също не мога да понасям шофирането по пътищата, еми сори ама моя съсед кара с 200 в града аз при него с 4 иконони и молитвеник, трябва да се возя, един път напрайх тази грешка повече никога и винаги ама винаги другите са виновни !!!
Паркиране по тротоарите, по детските площадки е ок къде да вървим по улицата ли или как ?!? Прави ми също впечатление масово педали се пръкнали е ок как, защо ?!? Ей тука във форума едната дет не може да си напише без правописна грешка името на купон оргия с 4 ма. на 25 кавали. Ае добре ве утре мойте деца същите ли ще са ?!? WTF ?!?
Та искаме уж да променим нещо си, гласуваме, гласуваме, да но нещо не става и не става в един момент си казвам ммм, малко ми идва в повечко и довиждане ......
Обясни ми сега твоята теория каква е, защото на тези 40 000 напускащи страната на година мнението им няма да се различава коренно от моето мисля ?
Последно редактирано от michaelis : 12-01-2016 на 09:01