.
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Threaded View

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Припомни ми къде плюят "педалите", и къде "педалите" имат право на брак, дали люксембургският прайм министър не е хепи, че тъкмо е сключил брак с партньора си.
    Не исках да давам примери, но има държави, в които си плащаш здравна застваховка, няма осигуровки - 70-180 евро на месец, и си поемаш сам до 300 -800 евро от лечението сам.
    По рабалка темата - бг е една от най-трудните държави да намериш жена за секс, без срещи и придумвания. В Тиндер в бг няма нищо общо с тиндер където и да е било другаде.
    Само за кредитите ще се съглася. Макар, че жилищата у нас са доста евтини, някъде с тази лихва 1-3% , като къщата ти струва 400к евро, вече ти е достатъчно тежко.
    На мен теорията ми е, че негативните хора са кофти. Особено оплакващите се, недоволстващите и мрънкащите.
    За педалите това е масово в така наречения западащ Запад, това е цивилизация в упадък. За застраховките си малко и то не малко а доста в страни. Бил съм студент и плащах 21 евро и нямаше никакви доплащания било на зъболекар било на лекар. Не може да ме убедиш в обратното защото съм го плащал лично, бил съм на лекар, зъболекар, прегледи и пи па по. Това е за смета на работещите където ги дерат с мого повече, както плащам сега в момента, което се полага тъй като студентите когато започнат работа един ден ще плащат и те пълната застраховка. Ръбаката не е жена тя е още момиче, незнам докато стане жена за кво ше става въпрос, това е просто констатация за подрастващото поколение след нас.
    Аааа за това подчертаното ще го подмина с усмивка, честно ти казвам Извинявай но аз съм живял достатъчно в Бългрия знам какво е Студентски Град знам какво е в квартала знам дискотеки, какво се случва и дори и в момента имам приятели и ги знам какво правят и колко жени сменят и са сменили. Аз нито съм майстор ебач, нито сваляч, нито се хваля с бройки абсолютно нищо, аз съм господин никой, няма бройки няма нищо, моногамна работа, споменавам само какво съм видял лично нищо повече.
    Няма нищо негативно мадам, това е просто реалността сега, че тя не е розова и вие отричате и си слагате розови очила няма проблем всеки си има разбирания за живота.
    Последно редактирано от michaelis : 12-01-2016 на 21:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си