.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Hybrid View

Повече от фен Аватара на michaelis
    Парите от гурбет двойно повече от инвестициите
    http://www.standartnews.com/biznes-f...te-237924.html
    .............................
    Чуждестранни инвестиции в страната за първите 3 месеца на 2014 г. отчитат спад на годишна база от цели 76,1% (-284 млн. евро) достигайки до скромната сума от 88,9 млн. евро. За сравнение, парите, които българите зад граница са пратили на своите близки в България възлизат на 209,2 млн. евро за същия период.
    ммм нищо не помагат само където чат пат парите от "българските емигранти" посока България възлизат над чуждите инвестиции ама нема нищо иначе до са да сме в колапс

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    Парите от гурбет двойно повече от инвестициите
    http://www.standartnews.com/biznes-f...te-237924.html
    Чуждестранни инвестиции в страната за първите 3 месеца на 2014 г. отчитат спад на годишна база от цели 76,1% (-284 млн. евро) достигайки до скромната сума от 88,9 млн. евро. За сравнение, парите, които българите зад граница са пратили на своите близки в България възлизат на 209,2 млн. евро за същия период.
    ммм нищо не помагат само където чат пат парите от "българските емигранти" посока България възлизат над чуждите инвестиции ама нема нищо иначе до са да сме в колапс
    мхм за 2014г сега сме края на 2016

та сметни като много знаеш колко пари ние изнасяме на чужди фирми

давам ти жокер виж колко пари печелят чуждите ЕРП

сега разбираш ли че поради липсата на кадри които да работят в нашата страна в дадени области ние използваме чужди които взимат от нас и наливат в чужди икономики и че парите които ти внасяш не могат да покрият това което ние изнасяме

корабе смятай че съм отговорил и на тебе

любимия ми пример със зърното румънците го жънат в Добруджа складират го в Румъния после го внасят пак в България и си плащаме нашето двойно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    мхм за 2014г сега сме края на 2016

та сметни като много знаеш колко пари ние изнасяме на чужди фирми

давам ти жокер виж колко пари печелят чуждите ЕРП

сега разбираш ли че поради липсата на кадри които да работят в нашата страна в дадени области ние използваме чужди които взимат от нас и наливат в чужди икономики и че парите които ти внасяш не могат да покрият това което ние изнасяме

корабе смятай че съм отговорил и на тебе

любимия ми пример със зърното румънците го жънат в Добруджа складират го в Румъния после го внасят пак в България и си плащаме нашето двойно
    нищо не ми отговори.. българските монополи и корпорации са на същия принцип. всичко се разпределя между една група хора, останалото си слугува.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    нищо не ми отговори.. българските монополи и корпорации са на същия принцип. всичко се разпределя между една група хора, останалото си слугува.
    добре ще ти го кажа така

докато не започнем да разчитаме на собствените си ресурси няма да се оправим

чуждите ресурси (инвестиции) са добре дошли но ако разчитаме основно на тях печалбите ще отиват в чужди икономики

щото простия работник ще си купи салам върху който има 20% ддс и ще подпомогне държавата

да го кажем че ако средната заплата е 700лв то 140лв всеки месец подпомагат бюджета

без да броим другите данъци

ако пък аз имам магазин за салами ще има кой да купува така бизнеса ми ще потръгне ако пък няма хора няма да от къде да имам печалби

абе сериозно ли ме карате да ви казвам тия неща?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

добре ще ти го кажа така

докато не започнем да разчитаме на собствените си ресурси няма да се оправим

чуждите ресурси (инвестиции) са добре дошли но ако разчитаме основно на тях печалбите ще отиват в чужди икономики

щото простия работник ще си купи салам върху който има 20% ддс и ще подпомогне държавата

да го кажем че ако средната заплата е 700лв то 140лв всеки месец подпомагат бюджета

без да броим другите данъци

ако пък аз имам магазин за салами ще има кой да купува така бизнеса ми ще потръгне ако пък няма хора няма да от къде да имам печалби

абе сериозно ли ме карате да ви казвам тия неща?
    оправяли сме били България... ще я оправиш само с автомат калашников.

а как по-точно чуждата инвестиция извлича капитала в чужбина? И каква е разликата в това, дали ще тъпчиш парите на български капиталисти или други? Кво е значението колко данък ще плащаш, когато положението не се подобрява?

да работиш тук без да правиш друго не знам дали има някакво значение в повечето сфери.

ако щеш и 1000000000000 лв дай на правителството.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    оправяли сме били България... ще я оправиш само с автомат калашников.

а как по-точно чуждата инвестиция извлича капитала в чужбина? И каква е разликата в това, дали ще тъпчиш парите на български капиталисти или други? Кво е значението колко данък ще плащаш, когато положението не се подобрява?

да работиш тук без да правиш друго не знам дали има някакво значение в повечето сфери.

ако щеш и 1000000000000 лв дай на правителството.
    аз ти казвам с какво допринасяш като останеш тук

останалото което ти каза са съвсем други проблеми които са свързани

но я го накарай тоя честно да ти каже какво работи в чужбина и как живее

Повече от фен Аватара на michaelis
    аз ти казвам с какво допринасяш като останеш тук

останалото което ти каза са съвсем други проблеми които са свързани

но я го накарай тоя честно да ти каже какво работи в чужбина и как живее
    ИТ, Виена Австрия, съвсем нормално се живее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си