.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    заплатите в Австрия варират от 1К до 5/6К зависи от това в кой бранш си. Но данъците са прогресивни т.е. от 4К ти взимат 50% в данъци, здравни, пенсионни всичко там. Остава ти 2К евра да се спасяваш наем почти за нещо нормално е хилка с разходите, телефони мелефони интернет още 50, храна алабализни още 300 карти за транспорт или ако имаш кола тогава майка плаче. Общо взето така е направено, че не можеш "да забогатееш", няма такъв филм, но пък да не потънеш и да можеш да покриеш всичко, да не си гладен да си осигурен и да имаш покрив над главата си. То и това е най-важното след всички плащания ти остават някакви си парици каквото искаш да правиш с тях, но са нищо.
    В Германия е същото както и в Холандия, Белгия, Франция и т.н. в Англия е малко по различно и по-грозно там същото като в България бачкаш като олигофрен и само за разходи. Да но в Англия нали е финансов център и там банкерчетата се уливат как и да е. Та мисълта ми беше и в България да е така, в момента на едно домакинство в България на месец му трябват 2000-2300 лв. еми това са 1/1200 евра. за да покриеш всички нормални нужди. Нито ще забогатееш нито нищо да но хората особено в малките градове им се ебава века със заплати от по 400лв че даже и работа няма и от там се почват филмите, а разболееш ли се мреш.
    Мхм в Англия взимаш около 1300-1500 паунда минимум, разходите да са ти към 700 паунда зависи нали какъв наем плащаш, какви услуги ползваш и т.н. което значи че ти остават едно 1500-1600лв в наши пари на месец, ако спестяваш и това говорим, ако си на минимална не на повече от нея! Хайде пробвай се у нас да спестяваш такива пари на месец! Сега в Австрия не знам как е, но и 2000 евра да ти остават това са си стабилни пари за нашите стандарти все ще можеш нещо да заделиш, ако не си разсипник и прахосник разбира се! А у нас разходите са повече от доходите и за това всеки 2-ри даже всеки 1-ви е задлъжнял!

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Мхм в Англия взимаш около 1300-1500 паунда минимум, разходите да са ти към 700 паунда зависи нали какъв наем плащаш, какви услуги ползваш и т.н. което значи че ти остават едно 1500-1600лв в наши пари на месец, ако спестяваш и това говорим, ако си на минимална не на повече от нея! Хайде пробвай се у нас да спестяваш такива пари на месец! Сега в Австрия не знам как е, но и 2000 евра да ти остават това са си стабилни пари за нашите стандарти все ще можеш нещо да заделиш, ако не си разсипник и прахосник разбира се! А у нас разходите са повече от доходите и за това всеки 2-ри даже всеки 1-ви е задлъжнял!
    няма оставане кой знае какво. Сега преди малко като лафехме с едно приятелче и той само се оплаква от Австрията, че много данъци плащал и "го обирали" едва ли не. Еми викам са такива са правилата, затова имаш здравеопазване, безплатни университети, улици, транспорт ала бала и точка. Ако не плащаш данъци няма да ги има много е просто. А в Англията и там имам познати, но не бих отишъл малко кретения ми се струва и времето гадно, особено пък в тоя Лондон ако ти стигнат 1500 паунда ще се учудя, няква какафония, скъпотия, гърмежи, "терористи" не не мерси Според мен Англията в големите градове се доближава леко до българския стандарт, бачкаш като скот и после всичко си връщаш обратно. Е зависи какво работиш разбира се, но обикновенните хорица т.е. работшия клас там не са на по-различно дередже от хорицата в България.
    Е тука имаше една какичка в Бирмингам тя знае какво е и що е може да обясни някой път.
    Последно редактирано от michaelis : 12-10-2016 на 19:35
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си